کد خبر: 1334253
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۸
حمله شبانه روسیه به تاسیسات صنعتی اوکراین با موشک‌های فرا صوت روسیه اعلام کرد که با موشک‌های فرا صوت به تأسیسات صنعتی و انرژی اوکراین حمله کرده است.

جوان آنلاین:   وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که این حملات موشکی اقدامی تلافی‌جویانه به حملات اوکراین به «اهداف غیرنظامی» بوده است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، روسیه با استفاده از موشک‌های فراصوت کینژال، تأسیسات صنعتی و انرژی اوکراین را شنبه شب هدف قرار داده است.

شهر بندری اودسا در اوکراین و منطقه اطراف آن نیز روز شنبه پس از حمله بزرگ روسیه به شبکه برق دچار خاموشی‌های گسترده شد و بیش از یک میلیون خانوار را بدون برق گذاشت.

به دنبال این حمله، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین در تلگرام نوشت: بخش اصلی حمله به سیستم انرژی ما، در جنوب و منطقه اودسا بود و هزاران خانواده در هفت منطقه اوکراین بدون برق مانده‌اند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار