کد خبر: 1330446
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۹
واکنش بیمه آتیه‌سازان حافظ به قطع بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی پیرو مطلب منتشرشده مبنی بر قطع بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی، بیمه آتیه سازان حافظ اعلام کرد که آماده ارائه خدمات بیمه تکمیلی به بازنشستگان تامین اجتماعی بر اساس توافق حاصل شده با کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی است.

جوان آنلاین: پیرو انتشار ماجرای قطع بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی در خبرگزاری تسنیم، روابط عمومی شرکت آتیه سازان حافظ با صدور اطلاعیه‌ای به تسنیم اعلام کرد: در مهلت قانونی قرار داد قبلی بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی هیچ‌گونه توقفی در ارائه خدمات رخ نداده و معرفی‌نامه‌های آنلاین تا آخرین لحظات قرارداد (ساعت ۲۴ روز ۳۰ آبان) صادر شده است. 

به گزارش تسنیم، این شرکت تأکید می‌نماید که با تمامی زیرساخت‌های الکترونیک و شبکه گسترده مراکز درمانی طرف قرارداد وشعب و نمایندگی سراسر کشور، آماده از سرگیری کامل خدمات بر اساس توافق حاصل شده با کانون عالی تأمین اجتماعی است.

در شرکت آتیه سازان حافظ تمام تمهیدات لازم اندیشیده شده است تا بر اساس توافق انجام شده با کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی در همان لحظه، کلیه خدمات بیمه تکمیلی درمان را فعال سازد تا بازنشستگان و خانواده‌های محترم آنها بدون دغدغه و آرامش خاطر از جهت جبران خسارت هزینه‌های درمان در قالب بیمه تکمیلی پیگیر امور درمانی خود گردند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار