کد خبر: 1330064
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۵
عراقچی: هرگونه توافق برای صفرکردن درصد غنی‌سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم وزیر امور خارجه تصریح کرد: به هیچ وجه غنی سازی صفر را نمی‌پذیریم، زیرا این موضوع به افتخارملی و غرور ملی تبدیل شده و ما برای آن هزینه‌های فراوان مادی و معنوی کرده و برای حفظ آن شهیدان هسته‌ای متعدد داده‌ایم.

جوان آنلاین:  سیدعباس عراقچی در کانال تلگرامی خود نوشت: به هیچ وجه غنی سازی صفر را نمی‌پذیریم، زیرا این موضوع به افتخارملی و غرور ملی تبدیل شده و ما برای آن هزینه‌های فراوان مادی و معنوی کرده و برای حفظ آن شهیدان هسته‌ای متعدد داده‌ایم. هرگونه توافق برای صفرکردن درصد غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم و زیر بار آن نمی‌رویم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، وی تاکید کرد: در تعامل با آژانس، در مورد تاسیسات هسته‌ای بمباران شده کاری نداریم و صرفا در باره تاسیساتی که بمباران نشده‌اند در قالب مقررات آژانس همکاری می‌کنیم.

برچسب ها: عراقچی ، غنی سازی ، خیانت
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار