کد خبر: 1329632
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۰

جوان آنلاین: مقامات رژیم صهیونیستی گاه گزارش‌هایی را درباره دستگیری یک یا چند نفر از ساکنان اراضی اشغالی منتشر می‌کنند که برای ایران جاسوسی کرده‌اند. در تازه‌ترین مورد، شاباک و پلیس از دستگیری زن و مردی در ارتش این رژیم خبر دادند که در چندین مأموریت امنیتی برای ایران نقش داشته‌اند. 
بنابر آنچه صهیونیست‌ها به آن اذعان داشته‌اند، در یک سال گذشته ۲۰ پرونده جاسوسی مرتبط با ایران در اسرائیل تشکیل شده است. در یکی از تازه‌ترین موارد مربوط به جاسوسی برای ایران، شمعون ازرزر۲۷ ساله که با کمک یک زن در نیرو‌های ذخیره ارتش، اقدام به جاسوسی می‌کرد، بازداشت شد. تحقیقات امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک) و پلیس نشان می‌دهد که او بیش از یک سال با عوامل اطلاعاتی ایرانی در ارتباط بوده و بنا به دستور آنها مأموریت‌های امنیتی گوناگونی انجام داده است. از جمله اینکه تصاویر و مختصات مکان‌های حساس داخل سرزمین‌های اشغالی را به طرف ایرانی منتقل کرده و حتی پیشنهاد داده بود اطلاعات حیاتی از پایگاه‌های ارتش را در اختیار قرار دهد. اوایل سال جاری نیز، عزیز نیسانوف مهاجر ۴۳ ساله از جمهوری آذربایجان، به عنوان رهبر گروهی هفت‌نفره از جاسوسان دستگیر شد. گزارشی که اسرائیلی‌ها منتشر کرده‌اند، حاکی از این است که این افراد در فاصله زمانی تقریبی دو سال، بیش از ۶۰۰ مأموریت با هدف جمع‌آوری اطلاعات حساس انجام و آنها را در اختیار مقامات ایرانی قرار داده‌اند. اوایل خردادماه نیز، خبر بازداشت دو جوان صهیونیست به نام‌های روی مزراحی و آلموگ آتیاس با اتهام جاسوسی برای سرویس‌های اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران در اسرائیل منتشر شد. جروزالم‌پست در گزارشی از این افراد با عنوان دو دوست معتاد به قمار یاد کرده که یکی از آنها، برای پرداخت بدهی خود، می‌پذیرد در ازای دریافت پول، درخواست‌های فردی ناشناس در یک گروه اینترنتی از جمله عکاسی از مناطقی در اطراف محل زندگی خود را انجام دهد. نصب دوربین در مسیر ورودی خانه اسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، یکی دیگر از مأموریت‌های آنها بود که مأموران صهیونیست آن را شناسایی کردند. در پرونده‌ای دیگر، موشه آتیاس، جوان ۱۸ ساله برای مستندسازی از بیمارستان مئیر، جایی که نفتالی بنت نخست‌وزیر سابق رژیم در آن بستری بود، خود را به عنوان یکی از بستگان بنت جا زد و اطلاعاتی از جمله جزئیات تدابیر امنیتی اتخاذ شده در محل را در اختیار مأموران ایرانی گذاشت. 

 فروپاشی درونی اسرائیل
پلیس رژیم صهیونیستی، تابستان پارسال، موتی مامان، شهروند ۷۳ ساله اسرائیلی را به اتهام توطئه برای قتل بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم بازداشت کردند. بنابر کیفرخواست صادره، او برای ملاقات با رابط‌های ایرانی دو بار به صورت مخفیانه به ایران سفر کرده و در ایران برای انجام این ترور یک میلیون دلار پیش‌پرداخت درخواست کرده است. دو سرباز ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی نیز به جاسوسی و ارائه اطلاعات محرمانه درباره گنبد آهنین به ایران متهم شدند. حریدی‌ها و مهاجران، از جمله گروه‌های هدف ایران هستند. در واقع رسانه‌های اجتماعی دسترسی مأموران ایرانی را به بخشی از جامعه اسرائیل که پیش‌تر برای آنها در دسترس یا شناخته‌شده نبود، فراهم کرده است. گزارش سازمان شاباک حاکی از این است که موارد جاسوسی در اسرائیل در سال ۲۰۲۴ حدود ۴۰۰درصد در مقایسه با سال قبل افزایش داشته است. یوسی ملمن، کارشناس امور جاسوسی و نویسنده کتاب «جاسوسان علیه آرماگدون» معتقد است: «مسئله نگران‌کننده این است که کشوری که مدام از نابودی اسرائیل دم می‌زند، توانسته است به جامعه این کشور نفوذ کند.» او اضافه کرد: «این مسئله با فروپاشی اجتماعی اسرائیل در سال‌های اخیر مرتبط است. در جامعه دیگر همبستگی و انسجام وجود ندارد و هرکس فقط به فکر خود است. حتی دولت هم فقط به فکر بقای خودش است. مردم به خود می‌گویند که حالا که مقامات دولتی برای قطر کار می‌کنند، چرا خودشان برای ایران کار نکنند؟»

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار