کد خبر: 1329443
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۳
نتانیاهو: نمی‌دانم آتش‌بس غزه تا چه زمانی ادامه خواهد داشت نخست وزیر رژیم صهیونیستی اظهار کرد که «هدف غیرنظامی کردن غزه را نمی‌توان رها کرد.»

جوان آنلاین: بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی امروز (یکشنبه) تصریح کرد که «هدف غیرنظامی کردن غزه را نمی‌توان رها کرد و این موضوع در کابینه امنیتی مورد بحث قرار خواهد گرفت».

به گزارش ایسنا، به نقل از اسپوتنیک، نتانیاهو در سخنان خود تأکید کرد که «نمی‌داند آتش‌بس در نوار غزه تا چه زمانی ادامه خواهد داشت.»

روزنامه تایمز آف اسرائیل امروز در گزارشی به نقل از ایال زامیر، رئیس ستاد ارتش رژیم اشغالگر نوشت: ارتش باید برای تسلط بر بخش‌های دیگر نوار غزه در پشت خطوط آتش بس آماده باشد.

این ژنرال اسرائیلی در بخش دیگری از ادعا‌های خود گفت: ما همچنان به ماموریت نابودی حماس و خلع سلاح مقاومت ادامه داده و این هدف را از طریق توافق یا عملیات نظامی محقق خواهیم کرد.

وی خاطرنشان کرد که ارتش بیش از ۵۰ درصد از خاک نوار غزه را تحت اشغال دارد.

توافق آتش‌بس در نوار غزه از ۱۰ اکتبر و پس از مذاکرات بین اسرائیل و حماس در شرم‌الشیخ مصر، با میانجیگری مصر، قطر، آمریکا و ترکیه به اجرا درآمد.

در ۱۳ اکتبر، مصر و آمریکا به طور مشترک ریاست اجلاس صلح در شرم الشیخ را بر عهده داشتند و این دو کشور به همراه ترکیه و قطر به عنوان کشور‌های ضامن، توافق‌نامه را امضا کردند.

برچسب ها: نتانیاهو ، آتش بس ، غزه
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار