پرهام مقصودلو در مرحله چهارم جام جهانی شطرنج و در دور برگشت برابر نماینده چین مجدد به تساوی دست یافت. جوان آنلاین: در ادامه رقابتهای جام جهانی شطرنج ۲۰۲۵ که به میزبانی شهر گوا در هند در حال برگزاری است، پرهام مقصودلو تنها نماینده ایران در این مرحله، امروز (چهارشنبه ۲۱ آبان) در دور برگشت مرحله چهارم به مصاف «وی یی» از چین رفت و در دیداری حساس و نزدیک با مهره سفید به تساوی رضایت داد.
به گزارش مهر، دیدار رفت این دو شطرنجباز نیز روز گذشته برگزار شده بود که در آن بازی، مقصودلو با مهره سیاه توانست مقابل حریف قدرتمند خود به نتیجه تساوی دست پیدا کند.
هر دو دیدار رفت و برگشت این مرحله با نتیجه مساوی به پایان رسیده و بدین ترتیب، سرنوشت صعودکننده به مرحله یکچهارم نهایی، در بازیهای تکمیلی (تایبریک) مشخص خواهد شد.
رقابتهای جام جهانی شطرنج ۲۰۲۵ با حضور برترین استادان بزرگ شطرنج جهان در شهر گوا هند در حال برگزاری است.