کد خبر: 1328452
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۰
مخالفت ارتش لبنان با درخواست گستاخانه تل‌آویو منابع آگاه از مخالفت ارتش لبنان با درخواست گستاخانه رژیم صهیونیستی در خصوص جنوب این کشور خبر دادند.

جوان آنلاین: رویترز به نقل از سه مسئول امنیتی لبنانی و ۲ مسئول صهیونیست گزارش داد که ارتش لبنان با درخواست گستاخانه رژیم صهیونیستی مبنی بر تفتیش خانه به خانه مناطق جنوبی این کشور برای پیدا کردن سلاح مخالفت کرده است.

بر اساس این گزارش رژیم صهیونیستی طی هفته‌های گذشته از لبنان خواسته این اقدام را در راستای خلع سلاح حزب الله انجام دهد اما ارتش این کشور تاکید کرده که چنین اقداماتی می‌تواند به آغاز درگیری‌های داخلی بیانجامد.

مسئولان لبنانی در گفتگو با رویترز تاکید کردند که تل آویو از بیروت تفتیش خانه به خانه می‌خواهد اما این اتفاق هرگز نخواهد افتاد.

با این وجود ارتش لبنان در راستای دیکته‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی مدعی شده که می‌تواند تا پایان سال جاری میلادی جنوب لبنان را خالی از سلاح حزب الله اعلام کند.

این در حالی است که حملات زمینی و هوایی رژیم صهیونیستی علیه لبنان با وجود اجرای آتش بس میان دو طرف همچنان ادامه دارد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار