کد خبر: 1328002
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۹
حقوق کارمندان پایگاه‌های نظامی خارجی آمریکا قطع شد بر اساس گزارش رسانه‌های آمریکایی تعطیلی رکورد شکن اخیر دولت این کشور باعث شده برخی پایگاه‌های نظامی خارجی آمریکا نتوانند حقوق کارمندانشان را پرداخت کنند.

جوان آنلاین: با رسیدن تعطیلی دولت آمریکا به ششمین هفته، حالا حقوق هزاران تن از کارکنان پایگاه‌های ارتش آمریکا در اروپا هم قطع شد.

به گزارش خبرگزاری «آسوشیتدپرس» در برخی از این موارد دولت‌های میزبان این پایگاه‌ها با امید بارپرداخت بعدی از سوی دولت واشنگتن قدم جلو گذاشته‌اند. اما در برخی از دیگر کشورها نظیر ایتالیا و پرتغال کارمندان این پایگاه‌ها بدون دریافت حقوق و همچنان که بن‌بست در واشنگتن ادامه می‌یابد به کار خود ادامه می‌دهند.

«آنجلو زکریا»، یک هماهنگ کننده اتحادیه در پایگاه هوایی آویانو در شمال شرق ایتالیا اظهار کرد: «وضعیت مضحکی پیش آمده که در آن هیچ کس جوابی ندارد و هیچ کس احساس مسئولیت نمی‌کند. این وضعیت تاثیر چشمگیری بر ما به عنوان کارمندان ایتالیایی گذاشته است.»

کارمندان خارجی در پایگاه‌های ارتش آمریکا در کشورهای دیگر معمولا برای مشاغلی همچون خدمات غذایی، ساخت و ساز، لجستیک، نگهداری و چند نقش تخصصی دیگر به خدمت گرفته می‌شوند. در برخی موارد کارمندان خارجی تحت استخدام شرکت‌های خصوصی با دولت آمریکا قرارداد می‌بندند و در برخی موارد دیگر مستقیما استخدام می‌شوند.

«امبر کلی-هرارد»، سخنگوی روابط عمومی نیروهای هوایی آمریکا در اروپا و آفریقا اظهار کرد نحوه پرداخت حقوق به کارمندان محلی در هر کشوری فرق می‌کند و مبنای آن توافقات خاصی است که دولت آمریکا با هر یک از کشورهای میزبان منعقد کرده است.

به گفته کلی-هرارد در طول تعطیلی دولت همچنان این توقع وجود دارد که کارمندان محلی به کارشان همچنان مطابق با قراردادهای کاری خود ادامه دهند.

به نوشته آسوشیتدپرس پنتاگون درباره مختل شدن پرداخت حقوقها تنها به گفتن این جمله بسنده کرد: «ما برای مشارکت‌های مهم کارمندان محلی خود در سراسر جهان ارزش قائل هستیم.»

وزارت دارایی آلمان در بیانیه‌ای اعلام کرد دولت برلین برای پرداخت حقوق نزدیک به ۱۱۰۰۰ کارمند محلی که در پایگاه‌های نظامی ایالات متحده کار می‌کنند، وارد عمل شده است. یکی از مهمترین تاسیسات ارتش آمریکا در آلمان پایگاه هوایی رامشتاین است؛‌پایگاهی که نقشی مهم برای اجرای عملیات های ایالات متحده در خاورمیانه و آفریقا و همچنین به عنوان مقر نیروی هوایی ایالات متحده در اروپا و آفریقا ایفا می‌کند.

اما کارمندان پایگاه‌های نظامی آمریکا در کشورهای دیگر به این اندازه خوش شانس نبوده‌اند.

زکریا، هماهنگ‌کننده اتحادیه، گفت که بیش از ۴۶۰۰ ایتالیایی در پنج پایگاه آمریکایی در ایتالیا کار می‌کنند. وزارت امور خارجه ایتالیا روز شنبه اعلام کرد که از این تعداد، حدود ۲۰۰۰ کارمند - که عمدتا در پایگاه‌های آویانو و ویچنزا هستند - در ماه اکتبر حقوق نگرفته‌اند.

این وزارتخانه در بیانیه‌ای اعلام کرد که این موضوع را با مقامات آمریکایی در میان گذاشته و نیروی زمینی و نیروی هوایی ایالات متحده در حال مذاکره با پنتاگون در مورد استفاده از بودجه خود برای پرداخت حقوق کارمندان ایتالیایی هستند.

زکریا گفت: «برخی کارمندان برای پرداخت هزینه مسکن، حمایت از فرزندان یا حتی تامین سوخت برای آمدن به محل کار به مشکل برخورده‌اند.»

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار