کد خبر: 1327930
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۶
تغییر شیفت کاری پاکبانان به ساعات روز در پی حادثه دلخراش تصادف در بزرگراه شهید فهمیده که به جان‌باختن چهار پاکبان شهرداری تهران انجامید، سازمان مدیریت پسماند از تغییر ساعت کاری نیرو‌های رفت‌وروب خبر داد.

جوان آنلاین: بامداد جمعه ۹ آبان‌ماه، راننده یک دستگاه خودروی پرشیا در حالی‌که در حالت غیرطبیعی قرار داشت، با سرعتی حدود ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت در بزرگراه شهید فهمیده (بعد از کوهک) با چهار دستگاه خودرو برخورد کرد. شدت حادثه به حدی بود که خودروی حامل کارگران رفت‌وروب سازمان پسماند واژگون شد و سه پاکبان زحمتکش در صحنه جان باختند. چهارمین کارگر نیز پس از انتقال به بیمارستان، بر اثر شدت جراحات جان خود را از دست داد.

به گزارش مهر، در پی این سانحه تلخ، سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از تغییر رویه فعالیت نیرو‌های رفت‌و روب در ساعات شب خبر داد و اعلام کرد: پس از بررسی‌های انجام‌شده و برگزاری جلسه با پلیس راهور، تصمیم گرفته شد فعالیت پاکبانان در بزرگراه‌ها از این پس تنها در ساعات روشنایی روز انجام شود. از این پس، ماشین‌های مکانیزه طبق روال گذشته شب‌ها به نظافت مسیر‌های اصلی و وسط بزرگراه‌ها می‌پردازند، اما پاکبانانی که وظیفه نظافت انهار و حاشیه بزرگراه‌ها را دارند، از ساعت ۷ صبح آغاز به کار خواهند کرد تا در دید کامل رانندگان باشند و خطری متوجه آنها نشود.

این تصمیم به گفته مسئولان سازمان مدیریت پسماند، با تأیید شورای اسلامی شهر تهران اتخاذ شده است.

سازمان همچنین از شهروندان تهرانی خواست: در صورت مشاهده فعالیت پاکبانان در ساعات شب در محدوده بزرگراه‌ها، موضوع را از طریق سامانه ۱۳۷ شهرداری تهران اطلاع دهند تا پیگیری لازم صورت گیرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار