فرمانده انتظامی هرمزگان گفت: با هوشیاری و تلاش مأموران انتظارمی شهرستان بندرعباس یک محموله لوازم یدکی خودرو قاچاق شناسایی و کشف شد. جوان آنلاین: سردار علیاکبر جاویدان اظهار کر: مأموران انتظامی پاسگاه گنو شهرستان بندرعباس در ادامه طرح مقابله با قاچاق کالا و ارز روز گذشته حین گشت زنی در حوزه استحفاظی واقع در حوالی مجتمع رفاهی سیب، به یک دستگاه کامیونت ایسوزو مشکوک شده و دستور توقف دادند.
به گزارش مهر، وی افزود: مأموران جهت بررسی خودرو مورد نظر را متوقف و در بازرسی دقیق از آن تعداد ۸۰ قلم انواع قطعات و لوازم یدکی خودرو تویوتا شامل گیربکس، دیفرانسیل، کابین و سایر قطعات خودرو دیگر کشف و ضبط کردند.
سردار علی اکبر جاویدان ارزش این محموله قاچاق کشف شده از این خودرو را بنا به اعلام نظر کارشناسان اقتصادی ۷۰ میلیارد ریال عنوان کرد.
این مقام ارشد انتظامی استان خاطر نشان کرد: در این رابطه دو متهم راننده و سرنشین خودرو دستگیر و با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به دستگاه قضائی معرفی شدند.