کد خبر: 1320698
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۱
فرمانده انتظامی آق قلا:
سرهنگ سعید مارزلوا، فرمانده انتظامي آق قلا از اجراي طرح برخورد با مجلوبين تحت تعقيب قضايي و انتظامي در اين شهرستان خبر داد.

به گزارش جوان آنلاین: سرهنگ سعید مارزلوا، فرمانده انتظامي آق قلا از اجراي طرح برخورد با مجلوبين تحت تعقيب قضايي و انتظامي در اين شهرستان خبر داد.

 سرهنگ " سعيد مارزلو " در تشريح جزييات اين خبر اظهار داشت: قرارگاه ويژه جلب اين مجموعه انتظامي به منظور تسريع در روند اجراي احکام قضايي و ارتقاي امنيت و آرامش هر چه بيشتر شهروندان تشکيل و طي 24 ساعت طرح ويژه جلب محکومين به اجرا در آمد.

وي افزود: ماموران انتظامي اين فرماندهي با اشراف اطلاعاتي موفق به شناسايي و دستگيري 25 نفر متهم تحت تعقيب قضايي و انتظامي در سطح شهرستان شده و افراد دستگير شده پس از تشکيل پرونده جهت سير مراحل قانوني به مراجع قضايي معرفي شدند.

فرمانده انتظامي آق قلا ضمن اشاره به اينکه  استمرار سلسله طرح هاي برخورد با متهمان متواري و تحت تعقيب دستگاه قضا از اولويت هاي مهم اين فرماندهي در سال 1404 مي باشد در پايان خاطر نشان کرد: پليس در برخورد قاطع با هنجارشکنان اجتماعي و بر هم زنندگان امنيت و آرامش مردم  کوچکترين مماشاتي  نمي کند.

برچسب ها: طرح ، برخورد جدی ، مجرم
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار