کد خبر: 1320593
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۲
رئیس فراکسیون مقاومت در پارلمان لبنان: مانع تحقق اهداف دشمن خواهیم شد «محمد رعد» رئیس فراکسیون «وفاداری به مقاومت» در پارلمان لبنان تأکید کرد که محور مقاومت و حزب‌الله هرگز تسلیم اراده دشمن یا هم‌پیمانان شکست‌خورده‌اش در برابر تجاوز نخواهند شد و اجازه نخواهند داد دشمن اهداف خود را در این کشور پیش ببرد.

جوان آنلاین: به نقل از الاخبار، محمد رعد در مراسم بزرگداشت «علی کرکی» و «ابراهیم جزینی» از فرماندهان برجسته شهید حزب الله در شهرک عین بوسوار در جنوب لبنان تاکید کرد: هدف از طرح تجاوزگرانه امروز علیه لبنان و منطقه، تعرض به این مقاومت و نابودی آن، تضعیف روحیه حامیانش و محاصره اقتصادی، سیاسی، عمرانی و رسانه‌ای آنان است.

به گزارش ایرنا، رئیس فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان افزود: دشمن در این زمینه با راه‌اندازی کارزار‌های مغرضانه و مشکوک برای شیطنت‌سازی مقاومت و ترویج این ادعا که نجات لبنانی‌ها و عرب‌ها در گرو پذیرش شروط دشمن و حمایت آمریکایی‌ها و گام نهادن در مسیر سازش با اسرائیل، به رسمیت شناختن اشغال قدس و فلسطین و عادی‌سازی روابط با آن تلاش می‌کند.

محمد رعد تصریح کرد: همه این اقدامات در قالب الزامات «واقع‌گرایی» ارائه می‌شود که آن را مستلزم پذیرش سلطه دشمن، چشم‌پوشی از توان مقابله، و همزیستی با سیاست‌های آن معرفی می‌کند.

وی تأکید کرد: این همان هدف شکست‌خوردگان و فروافتادگان از سیاست‌هایشان است که می‌کوشند آن را گام‌به‌گام به پیش ببرند. این در حالی است که آنها به‌اشتباه گمان می‌کنند ملت‌های ما از آنچه علیه‌شان طراحی یا توطئه می‌شود، بی‌خبرند. اما محور مقاومت و حزب‌الله که با خط مشی ترسیم شده توسط شهید سید حسن نصرالله و الگو‌های فرماندهی میدانی، چون ابوالفضل کرکی، حاج نبیل جزینی و یارانشان هدایت می‌شود هرگز تسلیم اراده دشمن یا هم‌پیمانان شکست‌خورده‌اش در برابر تجاوز نخواهد شد.

رئیس فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان تصریح کرد: ما بار دیگر با فرماندهان شهید، مجاهدان راه حق، و ملت آزاده، وفادار و فداکارمان پیمان خود را تجدید می‌کنیم و این عهد پابرجاست و به مقاومت در دفاع از وطن، ملت، هویت، حقوق و منافع‌مان، و برای رضای شکوه عزت‌مان ادامه خواهیم داد.

برچسب ها: حزب الله ، لبنان ، فلسطین
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار