کد خبر: 1317247
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۴
جشنواره تخفیف‌های برج میلاد تهران در روز‌های پایانی فصل تابستان به منظور رفاه حال شهروندان و مسافران پایتخت از فردا چهارشنبه نوزدهم شهریورماه آغاز می‌شود.

جوان آنلاین: روابط عمومی برج میلاد روز سه‌شنبه اعلام کرد: این جشنواره فرصت تماشای دوباره برج میلاد و همچنین استفاده از امکانات مختلف این مجموعه تفریحی و گردشگری در روز‌های پایانی فصل تابستان با تخفیف‌های ویژه برای مسافران ایجاد کرده است.

جشنواره تخفیف‌های تابستانی برج میلاد تهران از فردا چهارشنبه ۱۹ شهریورماه آغاز و تا پایان ۳۱ شهریور ادامه دارد.

شهروندان در این دوره از جشنواره تخفیف‌های برج میلاد می‌توانند بلیت‌های بازدید از طبقات، سرزمین افسانه‌ها، زیپ‌لاین، سینما هفت بعدی و واقعیت مجازی، اتاق فرار را با تخفیف ۵۰ درصدی تهیه کرده و روز خاطره‌انگیزی را برای خود و خانواده در آخرین روز‌های تابستانی پایتخت ثبت کنند.

براساس اعلام روابط عمومی برج میلاد تهران، تخفیف در نظر گرفته شده برای مجموعه کاربازیا و همچنین پرش از بلندترین برج پایتخت و ثبت یک روز هیجانی در برج میلاد، ۴۰ درصد است.

همچنین در این ایام کافه‌ها و رستوران‌های این مجموعه به منظور رفاه حال شهروندان تخفیف‌های ویژه از ۲۰ تا ۲۵ درصد، برای بازدیدکنندگان در نظر گرفته است.

برچسب ها: خبر ، تهران ، برج میلاد
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار