کد خبر: 1314267
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۴
سخنگوی فرمانده کل نیرو‌های مسلح عراق:
داعش فلج شده و خطری برای عراق ندارد سخنگوی فرمانده کل نیرو‌های مسلح عراق، تاکید کرد که گروه تروریستی داعش تهدیدی برای عراق محسوب نمی‌شود.

جوان آنلاین: «صباح النعمان»، سخنگوی فرمانده کل نیرو‌های مسلح عراق، روز شنبه اعلام کرد که گروه تروریستی داعش تهدیدی برای عراق محسوب نمی‌شود و به دلیل هوشیاری نیرو‌های امنیتی و تداوم عملیات‌ها، فلج شده است.

به گزارش ایسنا، وی تأکید کرد که نیرو‌های امنیتی عراق در آمادگی کامل قرار دارند و به صورت روزانه تحولات امنیتی را رصد کرده و عملیات اطلاعاتی و میدانی علیه هسته‌های باقی‌مانده داعش در هر نقطه اجرا می‌کنند.

النعمان همچنین خاطرنشان کرد که امنیت مرز‌های عراق به طور کامل تأمین است و تحولات منطقه‌ای تأثیر مستقیمی بر ثبات این کشور ندارد.

وی با اشاره به اینکه عراق به توانایی‌های امنیتی و اطلاعاتی خود اطمینان دارد، گفت که هرچند داعش همچنان تهدیدی منطقه‌ای و بین‌المللی محسوب می‌شود و در چند کشور فعالیت دارد، اما در عراق این گروه از هم پاشیده و تحت فشار گسترده نیرو‌های امنیتی قرار گرفته است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار