کد خبر: 1311198
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۳
علی فیاض: نخستین گام باید عقب نشینی اسرائیل از لبنان باشد عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان گفت: نخستین گام باید عقب‌نشینی اسرائیل از خاک لبنان، توقف اقدامات خصمانه و آزادی اسرا باشد.

جوان آنلاین: به نقل از الاخبار، علی فیاض، عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان گفت: ما آماده گفت‌و‌گو و حل مسائل در چارچوب توافق آتش‌بس و قطعنامه ۱۷۰۱ هستیم.

به گزارش مهر، علی فیاض پس از دیدار هیئت حزب الله با میشل عون، رئیس‌جمهور سابق این کشور اعلام کرد: لبنان به مفاد توافق آتش‌بس پایبند بوده و بر لزوم رعایت دقیق اولویت‌های اجرایی مطابق با بیانیه وزارتی، سخنرانی مراسم تحلیف و همچنین سندی که به میانجی آمریکایی ارائه شده است، تأکید دارد.

این نماینده لبنانی تاکید کرد: نخستین گام باید عقب‌نشینی اسرائیل از خاک لبنان، توقف اقدامات خصمانه و آزادی اسرا باشد و تا پیش از انجام این اقدامات، امکان بحث در مورد هیچ موضوع دیگری وجود نخواهد داشت.

وی با انتقاد از برخی اظهار نظر‌ها و رفتار‌ها با لبنان به گونه‌ای که انگار این توافق یکجانبه است، گفت: از لبنان چیزی فراتر از توافق خواسته می‌شود در حالی که طرف مقابل طوری رفتار می‌کند که انگار این توافق به او مربوط نیست.

فیاض با اشاره به اینکه هیچ تضمین و نشانه‌ای مبنی بر عقب‌نشینی یا پایبندی به توقف اقدامات خصمانه در آینده وجود ندارد، خواستار انسجام در موضع‌گیری لبنان و ثبات در اولویت‌بندی درخواست برای عقب‌نشینی اسرائیل و توقف اقدامات خصمانه شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار