کد خبر: 1309987
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۶
مصرف پاستیل از بروز پوکی استخوان جلوگیری می‌کند؟ دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت به این سؤال پاسخ داد که آیا مصرف پاستیل از بروز پوکی استخوان جلوگیری می‌کند؟

جوان آنلاین: دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه «آیا پاستیل از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند؟»، اعلام کرد این باور فاقد شواهد علمی بوده و پاستیل‌ها تأثیری در پیشگیری از پوکی استخوان ندارند. 

به گزارش تسنیم، بر اساس اعلام وزارت بهداشت، پاستیل‌ها عمدتاً از ژلاتین، شکر، رنگ‌های مصنوعی و طعم‌دهنده‌ها تشکیل شده‌اند و فاقد مقادیر مؤثر کلسیم و ویتامین D هستند که برای سلامت استخوان‌ها ضروری‌اند؛ بنابراین مصرف آنها نقشی در پیشگیری از پوکی استخوان ندارد.

همچنین به دلیل داشتن کالری بالا و محتوای زیاد قند، مصرف بیش از اندازه پاستیل می‌تواند منجر به اضافه‌وزن شود. چاقی به‌عنوان یکی از عوامل خطر ابتلا به بیماری‌های استخوانی مانند پوکی استخوان و آرتروز شناخته می‌شود و ممکن است عوارض این بیماری‌ها مانند درد و التهاب را نیز تشدید کند.

به طور کلی توصیه می‌شود برای حفظ سلامت استخوان‌ها، از منابع غذایی غنی از کلسیم و ویتامین D مانند لبنیات کم‌چرب، ماهی‌های استخوان‌دار، سبزی‌های برگ سبز و همچنین قرار گرفتن در معرض نور خورشید و فعالیت بدنی منظم استفاده شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار