کد خبر: 1305694
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۸
روسای جمهور ایران و ترکیه دیدار کردند روسای جمهور ایران و ترکیه در حاشیه اجلاس اکو که به میزبانی جمهوری آذربایجان در حال برگزاری است، با یکدیگر دیدار و گفت‌و‌گو کردند.

جوان آنلاین: مسعود پزشکیان امروز جمعه (۱۳ تیرماه) که به دعوت الهام علی اف رئیس جمهوری آذربایجان و به منظور شرکت و سخنرانی در هفدهمین اجلاس سران کشور‌های سازمان همکاری‌های اقتصادی (اکو)، عازم شهر خانکندی شده بود، در حاشیه این اجلاس با رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

به گزارش ایرنا، پزشکیان پیش از این دیدار با رئیس جمهور تاجیکستان و نخست وزیر پاکستان نیز دیدار و گفت‌و‌گو کرد و پس از آن در این اجلاس به ایراد سخن پرداخت.

سران کشور‌هایی نظیر جمهوری آذربایجان، ترکمنستان، افغانستان، ازبکستان، تاجیکستان، پاکستان و قزاقستان در این اجلاس شرکت کردند که فرصتی برای تبادل‌نظر در زمینه‌های اقتصادی، اجتماعی و سیاسی و همچنین ایجاد زمینه‌های همکاری مشترک در راستای منافع منطقه‌ای است.

پزشکیان در این اجلاس با اشاره به تلفات انسانی زیاد تجاوز رژیم صهیونیستی علیه مردم عزیز ایران، گفت: در این جنگ نیرو‌های مسلح ایران وفق ماده ۵۱ منشور ملل متحد به دفاع مشروع از ملت ایران، حاکمیت ملی و تمامیت ارضی کشورمان پرداختند و درس بزرگی به متجاوزان دادند و مانع گسترش جنگ در منطقه شدند.

وی افزود: از موضع‌گیری‌های مسئولانه کشور‌های منطقه و اعضای سازمان اکو در طول بحران تشکر می‌کنم. بسیاری از سازمان‌های جهانی و منطقه از جمله نشست وزرای خارجه کشور‌های اسلامی رای قاطعی در محکومیت حملات رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران اتخاذ کردند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار