کد خبر: 1303658
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۰
قرار علی قمصری با مردم ایران در برج آزادی علی قمصری با پیام همدلی مردم و بازآفرینی حالی خوش برای ساکنان تهران، اجرایی رایگان را در برج آزادی به صحنه می‌برد. 

علی قمصری با پیام همدلی مردم و بازآفرینی حالی خوش برای ساکنان تهران، اجرایی رایگان را در برج آزادی به صحنه می‌برد. 
به گزارش «جوان»، علی قمصری، آهنگساز و نوازنده تار در راستای مسئولیت اجتماعی خود با پیام همدلی مردم و تلاش برای بازآفرینی حالی خوش برای ساکنان تهران که این روز‌ها را در شرایطی سخت می‌گذرانند، به همراه «همنوازان حصار» (کامران منتظری نوازنده تنبک و حمیدرضا یوسفی نوازنده دف و بندیر) به اجرای قطعاتی از موسیقی ایرانی می‌پردازد. این برنامه یک‌شنبه (یکم تیر) ساعت ۱۷:۳۰ در محل برج آزادی (در محوطه میدان) به صورت رایگان برگزار می‌شود و حضور برای عموم مردم آزاد است. قمصری با باور به اینکه در شرایطی چنین سخت، هنر واسطه‌ای زیبا و مؤثر برای همدلی، تاب‌آوری و نزدیکی قلب‌هاست، به صورت مستقل و خودجوش سعی در ایجاد فضایی همدلانه با شهروندان تهران دارد. این هنرمند در سال‌های گذشته پروژه «تار ایرانی» را به‌طور مستمر در نقاط مختلف ایران برگزار کرده و این گام هم در راستای همان پروژه تار ایرانی برگزار می‌شود. قمصری در روز‌های گذشته در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: «خدا نگهدار وطنم باش. قلبم را تنها برای تو می‌گشایم و هیچ چیز جز سلامتی مردم ایران از تو نمی‌خواهم حتی اگر جانم را در برابرش طلب کنی.»
این نوازنده تار همچنین نوشت: «در این روز‌ها هیچ‌کس با خروج از شهرش احساس غریبی نمی‌کند. چون کل ایران، به یک شهر تبدیل شده و همه میزبان و یاور یکدیگرند. خانواده مهم‌تر شده. رفاقت‌ها باشکوه‌تر شده و تبلور رفتار انسانی، خویشتنداری‌ها و دیگرخواهی‌ها را می‌توان لمس کرد. من امید دارم فریب خورده‌ای که به کشور بی‌مهری کرده هم در هر جای دنیا اگر باشد با دیدن اولین خون ریخته شده یک ایرانی، از درون متحول شود. چون هیچ انسانی در جهان بری از ویژگی‌های معنوی نیست. باید مراقب رسانه‌های مدیریت شده در هر جایی بود. قلب شما مهم‌ترین رسانه است. من در حال یافتن نقش مؤثرم در این روز‌ها برای ایران هستم ما در ایران حل شده‌ایم، تنها به آن متصل نیستیم.»

برچسب ها: ایران ، برج آزادی ، تهران
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار