کد خبر: 1303598
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۰
انهدام تجهیزات نظامی رژیم اشغالگر به دست نیرو‌های مقاومت گردان‌های القدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین از انهدام یکی از تجهیزات نظامی رژیم صهیونیستی در نوار غزه خبر داد.

جوان آنلاین: این گردان‌ها اعلام کرد یک بولدوزر نظامی رژیم صهیونیستی از نوع «D۹» را با بمب بشکه‌ای در شرق شهر خان‌یونس در جنوب نوار غزه منهدم کرده است.

به گزارش ایسنا، خبرنگار سایت خبری المیادین در غزه هم گزارش کرد درگیری‌های شبانه میان مقاومت فلسطین و ارتش اشغالگر در محله الشجاعیه در شرق شهر غزه رخ داد.

از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا، جنگ نسل‌کشی را علیه مردم غزه شروع کرده و حدود ۱۸۶ هزار فلسطینی شهید و زخمی شده‌اند که بیشتر آنها زن و کودک هستند. بیش از ۱۱ هزار فلسطینی نیز مفقود و صد‌ها هزار تن دیگر آواره و درگیری گرسنگی شده‌اند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار