کد خبر: 1301845
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۸
نمایشگاه انفرادی آرمین امیریان با ۱۲ اثر از مجموعه «تا تاریخِ یخ» این هنرمند در تورین ایتالیا برگزار می‌شود.

جوان آنلاین: نمایشگاه آثار آرمین امیریان هنرمند ایرانی، با گزیده‌ای از آثار مجموعه «تا تاریخِ یخ» از ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ برابر با ۱۳ ژوئن ۲۰۲۵ در شهر تورین ایتالیا افتتاح می‌شود.

این نمایشگاه به اهتمام و دعوت گروه کیوریتوریال اروپایی اکسو آرت لب و با میزبانی گالری اِس‌تی کلید می‌خورد که تمرکزش به این پروژه امیریان است و فرصتی را برای بازنمایاندن این مجموعه هنری به مخاطبان غیر ایرانی فراهم کرده است.

«تا تاریخِ یخ» که تمرکزی بر بازگویی رویداد‌های تاریخی و فرهنگی با نگاهی متفاوت دارد، پیش از این در سال ۱۳۹۹ در نمایشگاهی انفرادی در گالری اعتماد به نمایش عموم گذاشته شد. این مجموعه نمایش‌های متعددی از جمله در موزه ریس آمریکا، مرکز هنری متی کلی فلوریدا و بنیاد ۱۰۷ ایتالیا را در کارنامه دارد و تاکنون نامزد دریافت جوایز بین‌المللی هنر در سطح جهان شده است.

در متن بیانیه این نمایشگاه آمده است: «مطالبه حق انسانی، به عنوان مبنای جهانی و آخرین فراخوان برای حفظ انسانیت، همان چیزی است که آرمین امیریان در مجموعه «تا تاریخِ یخ» خود به عنوان شعله‌ای دوباره برافروخته آن را در نگاه مردم و زنان کشورش ایران و به عنوان هاله‌ای در قاب‌های یخ‌زده از این تصاویر باز کشف می‌کند. آرمین امیریان با تکنیکی که به او اجازه می‌دهد جلوه‌ای یخ‌زده و سرد بر سطح عکس‌هایش ایجاد کند، از قدرت استعاره‌ای یخ بهره می‌برد تا هم به سکون و هم به فشاری نهفته بر پویاییِ تاریخ اجتماعی کشورش اشاره کند.»

این نمایشگاه تا اول مردادماه برابر با ۲۳ جولای در گالری اِس‌تی در شهر تورین میزبان علاقمندان است.

برچسب ها: هنرمند ، ایتالیا ، گالری
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار