کد خبر: 1301619
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۴۰
واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به سوگیری‌های برخی جریان‌های رسانه‌ای مشکوک به قتل الهه حسین‌نژاد
هر دو دختران ایران بودند! زهرا و الهه هر دو دختران بی‌گناه این کشورن که به قتل رسیدن ولی بازتاب اجتماعی این دو پرونده قتل برای من خیلی جالبه! چرا الهه پروفایل‌ها رو مشکی می‌کنه و برخی مرثیه‌خوان مملکت میشن و مملکت رو سیاه و نگون بخت میبینن ولی در پرونده زهرا کسی از سطوح عامه مردم حتی خبردار هم نمیشه؟!

جوان آنلاین: ماجرای قتل الهه حسین‌نژاد، سوژه‌ای است که این روز‌ها کاربران فضای مجازی در شبکه‌های اجتماعی به آن توجه زیادی کرده‌اند. اینکه چرا این قتل در میان قتل‌ها و حوادث ریز و درشت دیگر در کشور تا این اندازه در رسانه‌های برخی جریانات سیاسی ضریب خورد و به تبع آن باعث واکنش طیف‌های دیگر در جامعه شد، موضوع بحث کاربران قرار گرفته است. انتقاد از بی‌اعتنایی به قتل فجیع زهرا میرزایی، دختر محجبه در مقایسه با قتل الهه حسین‌نژاد در برخی اظهار نظر‌ها مشهود است. 

 زهرا سادات موسوی:
زهرا و الهه هر دو دختران بی‌گناه این کشورن که به قتل رسیدن ولی بازتاب اجتماعی این دو پرونده قتل برای من خیلی جالبه! چرا الهه پروفایل‌ها رو مشکی می‌کنه و برخی مرثیه‌خوان مملکت میشن و مملکت رو سیاه و نگون بخت میبینن ولی در پرونده زهرا کسی از سطوح عامه مردم حتی خبردار هم نمیشه؟!
 کاربری با نام یاس:
‏ما برای هردو این عزیزان متأثر و ناراحت شدیم، چون هردو هموطن ما هستن، اما شمایی که از شهادت هموطن‌هاتون در حادثه تروریستی کرمان و شاهچراغ خوشحال بودین، چون مذهبی بودن ادای حال بدا رو برای ما در نیارین. 
 معصومه سادات:
‏مگر هر دو اینها دختران ایران نیستند؟! اما سؤال این است، چرا قتل پزشک روانشناس تحصیل کرده، نخبه، محجبه و کارشناس رسانه برای برخی سلبریتی‌ها و بلاگر‌ها و... مهم نشد، اما الهه شد تیتر اول‌شان؟!
 آزاده امینی:
اون، چون حجاب داره حقش بوده ولی این یکی، چون بی‌حجابه و طرفدار زنانه؟ دقیقاً طرز فکر پلید اینها مثل کارفرماشون اسرائیله که میگه فلسطینی‌ها آدم نیستند، باید بمیرند، اما یهودی‌ها نه. 
 آسید مهدی: 
روح هر دو نفر شاد. هردو نفر به فاصله کمتر از یک ماه به قتل رسیدند، اما چی شده که یک‌نفر رو بهش فحاشی کردند و خوشحال شدن از قتلش و دیگری مظلوم بود و بیگناه و تبدیل شد به نماد ملی؟
 سیدمحمد حسین راجی:
‏تا دیروز که ‎ نه به اعدام شعارشان بود. حالا که اعدام به نفعشونه میگن چرا خانواده ‎الهه حسین‌نژاد باید نصف دیه رو به خاطر زن بودن به خانواده قاتل بدن، اما خوبه بدونن، طبق ماده ۴۲۸قانون مجازات اسلامی، قاتل ‎اعدام میشه و اون مقدار دیه از سوی قوه‌قضائیه پرداخت میشه. 
 از همین کاربر می‌خوانیم:
افتخارمی کنم درکشوری هستم که ‎امنیت دختران در آن، به قدری مهم است که کشته شدن یکی از آنان عواطف مردم، را جریحه‌دار می‌کند و خدا را شاکرم در امریکایی زندگی نمی‌کنم که هریک‌ساعت و۴۶دقیقه، یک ‎ الهه حسین‌نژاد در آن از سوی مردان ‎کشته می‌شود و مردم، حساسیت در قبال ‎ناامنی روزمره زنان را از دست داده‌اند. 
 کاربری به نام ققنوس:
توجنبش ززآ وقتی جوانان بسیجی را سلاخی می‌کردند، وقتی قاتلین اون‌ها گیر می‌افتاد شعار نه به اعدام را گرایه می‌کردند. جماعت بی‌ثبات، اما الان شعار دیگری می‌دهند. قاتل، قاتل است و باید اعدام شود و پدرش را هم در بیارند تا عبرت شود. 
 وحید شمسایی:
‏خطاب به مجریان عدالت جمهوری اسلامی ایران: خواهشمندیم با قاطعیت، هرکس که امنیت کشور را به خطر میاندازد از قتل مأموران گرفته تا تعرض و جنایت علیه دختران سرزمین، در ملأعام به اشد مجازات محکوم کنید تا دیگر شاهد چنین اخبار تلخی نباشیم!
 مسعود رحیمی:
‏در گذشت خانم ‎الهه حسین‌نژاد رو خدمت خوانواده ایشان تسلیت میگم، اما طبق آمار سازمان ملل هر سال ۹۰هزار زن در جهان به قتل می‌رسد که ایران با وجود مشکلات اقتصادی در بین ۱۷۰کشور در رتبه۸۹ قرار گرفته و کشور‌های امریکا و ترکیه درصدر هستند کسی نمیتونه از این حادثه بهره‌برداری سیاسی کنه. 
 سید حسینی:
در روز‌هایی که فضای مجازی بیشتر از آنکه میدان حقیقت باشد، تبدیل شده به صحنه خودنمایی و تسویه حساب‌های شخصی، پرونده ‎الهه حسین‌نژاد برای خیلی‌ها نه یک تراژدی انسانی، بلکه فقط یک ابزار است. 
عده‌ای از سر دشمنی با جمهوری اسلامی این ماجرا را علم کرده‌اند. بعضی‌ها از آن برای اثبات ادعا‌های مردستیزانه خود بهره می‌برند. گروهی با انگیزه‌های قومگرایانه و پانترکیستی وارد میدان شده‌اند. برخی هم از ظاهر متهم، ریش‌تراشیده بودنش، یا موقعیت اقتصادی و خانوادگی او داستان ساخته‌اند. حالا هم بعضی‌ها می‌گویند قاتل مذهبی بوده تا حساسیت‌ها را بیشتر کنند، غافل از اینکه این موضوع ربطی به اصل فاجعه ندارد. هر کسی چیزی از این ماجرا برداشته تا آن را به نفع دیدگاه خودش مصادره کند. از فعال سیاسی گرفته تا رسانه فارسی زبان، از سلبریتی دنبال لایک تا کاربران گمنامی که فقط دنبال موج هستند. اما بیایید یک لحظه با خودمان صادق باشیم. در یک کشور ۹۰ میلیونی، وقوع جرم، تلخ و دردناک است، اما غیرطبیعی نیست. این وظیفه قانون است که با مجرم برخورد کند، نه فضای پرهیاهوی مجازی که بیش از آنکه به فکر عدالت باشد، دنبال غوغا و تکرار کلیدواژه‌های جنجالی است. سؤال مهم اینجاست: چرا صد‌ها قربانی دیگر، که نه نام‌شان بولد شده، نه عکس‌شان وایرال، نه هشتگ‌شان گرایه، از نظر ما مهم نیستند؟ چرا فقط پرونده‌هایی خاص، ناگهان تبدیل به دغدغه ملی و جهانی می‌شوند؟ جواب ساده است:، چون درد شما‌ها الهه نبوده و نیست. الهه فقط یک بهانه است. شما سوار یک گرایه شدید و تمام. 
 کاربری با عنوان نزدیک صبح:
پس از الهه حسین‌نژاد، خبر اومده دو تا تکواندوکار نوجوان به نام یسنا شهگلی و سارا اقبال‌شاه، پنج‌شنبه در منطقه شهران تهران ناپدید شدند! مشخصاً یک پروژه کثیف دیگه مثل ۱۴۰۱ طراحی شده تا با دامن زدن به خشم عمومی دوباره کشور رو به ‎آشوب بکشونن. کودتا از سوی جریان نفوذ با کمک مزدور‌های دشمن.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار