کد خبر: 1301338
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۰
حرکت ناگهانی نظامیان آمریکایی از بغداد به سمت اقلیم کردستان عراق عضو یکی از ائتلاف های سیاسی عراق از تحرکات ناگهانی نظامیان آمریکایی در داخل این کشور خبر داد.

جوان آنلاین: محمد الدلیمی عضو ائتلاف الانبار متحد تاکید کرد که نشانه‌های محکمی مبنی بر آغاز حرکت ناگهانی نیروهای آمریکایی از بغداد به سمت اربیل واقع در اقلیم کردستان عراق وجود دارد.

وی افزود: نیروهای آمریکایی قرارداد اجاره باند فرود اضطراری در داخل مقر خود در بغداد را بدون هیچ توضیحی لغو کرده‌اند.

الدلیمی تصریح کرد: آنها همچنین قراردادهای مربوط به خرید فرآورده‌های نفتی در پایگاه عین الاسد را لغو کرده‌اند.

وی بیان کرد: این اقدامات در آستانه انتخابات پارلمانی عراق صورت می‌گیرد و نگرانی‌ها را نسبت به احتمال وقوع ناامنی و گسترش آشوب در کشور تشدید کرده است.

الدلیمی ادامه داد: پروژه جدید آمریکا انتقال کامل نیروهای خود به اقلیم کردستان عراق و ارائه پایگاه‌های نظامی به دولت مرکزی بغداد است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار