جوان آنلاین: گاردین افزود: این روزنامه به اطلاعاتی دست یافته که نشان می دهد مجموعه ای از حملات مرگبار اخیر رژیم اسرائیل به ساختمان های مدارسِ پناهگاه آوارگان در غزه بخشی از راهبرد بمباران نظامی این رژیم است و مدارس بیشتری به عنوان هدف حملات شناسایی شده اند.
به نوشته گاردین، در ماه های اخیر دستکم شش مدرسه هدف حملات ارتش رژیم اسرائیل قرار گرفته اند که به شهادت بیش از ۱۲۰ نفر منجر شده است.
گزارش ها نشان می دهد که روز دوشنبه چهار نفر در حملات اسرائیل به مدرسه ای که به پناهگاه تبدیل شده است در دیر البلاح در مرکز شهر غزه به شهادت رسیده اند. ویدئوهایی که در شبکه های اجتماعی منتشر شده است،
ارتش رژیم صهیونیستی با تایید این حمله بدون ارائه ادله یا اشاره به نام این مدرسه مدعی شد مکانی را بمباران کرده که توسط «تروریست ها استفاده می شد».
به گفته منابع نظامی، مدرسه العیشه در بین مدارسی بوده که به عنوان پناهگاه استفاده می شد و نیروهای اسرائیلی در هفته های اخیر آن را به عنوان اهداف حملات نظامی خود شناسایی کرده بودند.
منابع آگاه همچنین گفتند که چهار ساختمان مدرسه دیگر نیز به عنوان اهداف احتمالی بمباران ها تعیین شده اند که شامل حلاوه، الرفاعی، نصیبه و حلیمه سعدیه هستند. هر چهار مدرسه در جبلیه یا نزدیکی آن در شمال غزه قرار دارند.
طبق آخرین ارزیابیهای سازمان ملل، ۹۵ درصد از مدارس غزه، متحمل خساراتی به ساختمانهای خود شدهاند. تقریباً ۴۰۰ مدرسه جزو مدارسی هستند که در حملات به طور مستقیم آسیب دیده اند.
به گفته مقام های محلی، در ۲۵ مه (۴ خرداد)، حمله هوایی رژیم اسرائیل باعث به شهادت رسیدن دستکم ۵۴ نفر شد که در مدرسه فهمی الجرجاوی خوابیده بودند. مقام های یاد شده به شبکه خبری بی بی سی انگلیسی گفتند که پیکرهای به شدت سوخته، از جمله پیکرهای کودکان، از کلاسهای درسی که آتش گرفته بودند، پیدا شدند.
سه منبع نظامی گفتند در دو ماه گذشته، ساختمان های شهرداری ها و بیمارستان ها در غزه توسط ارتش اسرائیل به عنوان «مرکز پرازدحام» طبقه بندی شده اند. رژیم اسرائیل مدعیست که نیروهای حماس در میان جمعیت غیرنظامی مستقر در این حماس هستند.
حملات رژیم صهیونیستی به پناهگاه غیرنظامیان در غزه در حالی انجام می گیرد که به گفته ژولیت توما، مدیر ارتباطات آژانس پناهندگان فلسطینی سازمان ملل متحد (اونروا)، مدارس «باید همیشه محافظت شوند و هرگز نباید مورد حمله قرار گیرند یا برای اهداف نظامی یا جنگی مورد استفاده قرار گیرند».