کد خبر: 1299585
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۴
واکنش اردن به ورود بن گویر به مسجدالاقصی وزارت خارجه اردن به شدت ورود وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی به مسجدالاقصی را محکوم کرد.

جوان آنلاین: به نقل از الجزیره، وزارت خارجه اردن یورش بن گویر وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی به مسجد الاقصی را همزمان با آنچه «راهپیمایی پرچم‌ها» خوانده می‌شود، محکوم و اعلام کرد: این اقدام با رفتار‌های تحریک‌آمیز و غیرقابل قبول، نقض آشکار وضعیت تاریخی و قانونی موجود و تعهدات اسرائیل به عنوان قدرت اشغالگر است. اقدامات و یورش‌های مداوم این وزیر افراطی به مسجد مبارک الاقصی و حرم قدس شریف، این حقیقت را که قدس شرقی شهری اشغال شده است و اسرائیل هیچ حاکمیتی بر آن ندارد، از بین نخواهد برد.

به گزارش مهر، سفیان القضاه، سخنگوی رسمی وزارت خارجه اردن بر مخالفت مطلق و محکومیت شدید این یورش توسط بن گویر وزیر افراطی این رژیم، دیگر وزرا و اعضای کابینه و کنست و شهرک‌نشینان افراطی و همچنین تسهیل یورش‌های مکرر توسط پلیس اشغالگر به مسجد الاقصی تاکید کرد.

وی این اقدامات را نقض آشکار قوانین بین‌المللی و حقوق بین‌الملل بشردوستانه و تلاشی برای تحمیل واقعیت‌های جدید در مسجد الاقصی و قدس شریف و تلاش برای تقسیم زمانی و مکانی آن دانست.

سخنگوی وزارت خارجه اردن همچنین این اقدامات را در سایه گسترش جنگ رژیم صهیونیستی در نوار غزه و تشدید خطرناک آن در کرانه باختری اشغالی، بی‌معنی و تحریک‌آمیز قلمداد کرد.

القضاه در خصوص پیامد‌های ادامه این تخلفات هشدار داد و از رژیم صهیونیستی به عنوان قدرت اشغالگر خواست تمامی اقدامات تحریک‌آمیز بن گویر و شهرک‌نشینان افراطی را متوقف کند چرا که این اقدامات با هدف تشدید خطرناک اوضاع در کرانه باختری و یورش به شهر‌های فلسطینی صورت می‌گیرد.

سخنگوی وزارت خارجه اردن تاکید کرد: مسجد الاقصی با تمام مساحت آن، صرفاً مکانی برای عبادت مسلمانان است و اداره اوقاف قدس و امور مسجد الاقصی، وابسته به وزارت اوقاف و امور و مقدسات اسلامی اردن، تنها نهاد قانونی با صلاحیت انحصاری برای مدیریت امور مسجد الاقصی و قدس شریف و تنظیم ورود به آن است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار