کد خبر: 1297178
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۴
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با بیان اینکه صنعت هسته‌ای نقطه قوت ملت ایران است، گفت: این دستاورد حاصل ایستادگی ملت ایران و نه قابل مذاکره و نه قابل معامله است و ما با سرعت و قدرت بیشتری مسیر پیشرفت را ادامه خواهیم داد.

جوان آنلاین: محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، در حاشیه حضور در آئین تقدیر از اساتید دانشگاه علوم پزشکی استان البرز در جمع اصحاب رسانه با اشاره به دستاوردهای اخیر این سازمان اظهار کرد: فناوری هسته‌ای امروز نه‌تنها در تولید انرژی، بلکه در حوزه‌های سلامت، محیط زیست و صنعت نقش گسترده و ملموسی دارد که راه‌اندازی درمانگاه پلاسمای سرد در دانشگاه علوم پزشکی نمونه‌ای از کاربرد مستقیم فناوری‌های پیشرفته در خدمت مردم است.

به گزارش فارس، وی افزود: برای عبور از تهدیدات و مزاحمت‌های دشمنان، راهی جز توسعه علمی، تقویت دانش و ارتقای مهارت‌ها نداریم. امروز حضور جوانان در مسیر علم و تبدیل آن به فناوری، ضرورتی انکارناپذیر است.

اسلامی در ادامه با اشاره به نقش راهبردی سازمان انرژی اتمی گفت: ما توانسته‌ایم بیش از ۷۰ نوع رادیودارو تولید کنیم که در اختیار ۲۳۰ مرکز درمانی قرار دارد و خدمات آن بیش از ۸۵ هزار پرتوکار را در ۶۵۰۰ مرکز پزشکی پوشش می‌دهد.

وی با بیان اینکه صنعت هسته‌ای نقطه قوت ملت ایران است، تصریح کرد: مسیر ما روشن است و اتهاماتی که به ما می‌زنند نخ‌نما است چون فناوری هسته‌ای ما همواره صلح‌آمیز بوده و خواهد بود؛ این دستاورد حاصل ایستادگی ملت ایران و نه قابل مذاکره و نه قابل معامله است و ما با سرعت و قدرت بیشتری مسیر پیشرفت را ادامه خواهیم داد.

رئیس سازمان انرژی اتمی در پایان اظهار امیدواری کرد که توسعه علمی و فناوری در کشور با تکیه بر توان بومی و نخبگان جوان، مسیر خود را پرشتاب‌تر از گذشته طی کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار