کد خبر: 1296868
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۳
رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی بر این باور است که دولت جدید آمریکا به شدت از دست اقدامات نخست وزیر این رژیم، خسته شده است.

جوان آنلاین: «یک بار به او گفتم که درک درستی از آمریکای جدید ندارد؛ زیرا در دهه هشتاد مانده است و احساس کرد که توهین بزرگی به او شده است»؛ این نظر رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی «یائیر لاپید» درباره نخست وزیر این رژیم بنیامین نتانیاهو است.

به گزارش فارس، لاپید با تأکید بر اینکه به خاطر اقدامات نتانیاهو، آمریکایی‌ها هم از او خسته شده‌اند، گفت: هر چند به خاطر نزدیکی [اسیر آمریکایی-اسرائیلی]الکساندر [عیدان]خوشحالیم، ولی گروگان‌هایی همچنان در غزه حضور دارند».

رئیس سابق عملیات ارتش رژیم صهیونیستی «یسرائیل زیف» هم روز گذشته اذعان کرد که این رژیم، به باری بر دوش ایالات متحده آمریکا بدل شده است.

 این فرمانده صهیونیست خبر داد که احتمال دارد رئیس جمهور آمریکا «دونالد ترامپ» اسرائیل را از سر راه خود بردارد. وی ضمن انتقاد از سیاست‌های نخست وزیر رژیم صهیونیستی بنیامین نتانیاهو، گفت: نتانیاهو به دلیل بحران سیاسی خود، ما را به سمت جنگ بی‌پایان سوق می‌دهد. رادیو رژیم صهیونیستی اخیرا مدعی شد که رئیس جمهور آمریکا تصمیم گرفته است تا ارتباط با نخست وزیر رژیم صهونیستی را قطع کند.

 ترامپ معتقد است که نتانیاهو و همکارانش «متکبرانه» رفتار کرده و تلاش می‌کنند تا ترامپ را دور بزنند. همراهان نزدیک به ترامپ به «رون درمر» وزیر امور راهبردی اسرائیل گفته‌اند که ترامپ احساس می‌کند نتانیاهو به او بی‌احترامی کرده و او را بازیچه خود قرار داده است.

لاپید هم در ادامه با اشاره به اینکه علت آزاد نشدن اسرای صهیونیست، این است که کابینه نتانیاهو، به فکر توافق برای آزادی آنان نیست، گفت: مذاکرات مستقیم بین حماس و واشنگتن، نشانگر شکست مفتضحانه دولت اسرائیل است».

لاپید درباره طرح آمریکایی-اسرائیلی توزیع کمک در غزه هم مدعی شد: طرح جدید برای کمک‌های بشردوستانه، بد نیست، ولی نباید سربازان مسئول توزیع کمک‌ها شوند. وی در پایان گفت که نتانیاهو و کابینه وی، شکست سیاسی متمحل شده‌اند که عواقب آن، امنیت رژیم صهیونیستی را تهدید می‌کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار