کد خبر: 1295733
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۷
هیات دولت عربستان سعودی به وزیر صنعت این کشور برای مذاکره با آمریکا درباره پیش‌نویس یادداشت تفاهم در زمینه معدن و منابع معدنی و امضای آن، اختیار داد.

جوان آنلاین: جلسه هیات دولت عربستان روز سه‌شنبه به ریاست محمد بن سلمان، ولیعهد این کشور برگزار شد.

به گزارش ایسنا، هیات دولت عربستان در این جلسه مجددا بر تداوم تلاش‌های این کشور برای توقف خشونت و حفاظت از غیرنظامیان در نوار غزه تاکید کرد.

حاضران در این نشست هم‌چنین خواستار لزوم توقف فوری جنگ در سودان و جلوگیری از رنج و ویرانی بیشتر شدند.

هیات دولت عربستان در جلسه امروز خود تاکید کرد که پایان بحران در سودان، نیازمند راه حلی سیاسی میان سودانی‌ها با احترام به حاکمیت کشور و یکپارچگی آن است.

عربستان بر مخالفت قاطعانه خود با حملات رژیم صهیونیستی به حاکمیت و امنیت سوریه نیز تاکید کرد.

در این نشست هم‌چنین به وزیر صنعت و منابع معدنی عربستان یا نماینده‌ای که او تعیین می‌کند برای مذاکره با طرف آمریکایی در خصوص پیش‌نویس یادداشت تفاهم در زمینه معدن و منابع معدنی بین وزارت صنعت و منابع معدنی عربستان و وزارت انرژی ایالات متحده آمریکا، و امضای آن تفویض اختیار شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار