کد خبر: 1295527
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۶
نهاد ناظر حفاظت از داده‌های ایرلند اعلام کرد تیک‌تاک اطلاعات کاربران اروپایی را به‌طور غیرقانونی به چین منتقل کرده و به همین دلیل با جریمه سنگین ۵۳۰ میلیون یورویی مواجه شده است.

جوان آنلاین: شرکت بایت‌دنس، مالک تیک‌تاک، از سوی اتحادیه اروپا به دلیل انتقال غیرقانونی داده‌های کاربران اروپایی به چین، ۵۳۰ میلیون یورو (۶۰۰ میلیون دلار) جریمه شد. این تصمیم از سوی کمیسیون حفاظت از داده‌های ایرلند (DPC) که نهاد ناظر اصلی تیک‌تاک در اتحادیه اروپا محسوب می‌شود، اعلام شده است.

به گزارش ایرنا از تارنمای خبری اینسورنس ژورنال، به گفته این نهاد، تیک‌تاک در ماه آوریل (فروردین) اعلام کرده بود داده‌های کاربران اروپایی روی سرورهایی در چین ذخیره شده‌اند، در حالی که پیش‌تر اطلاعات متفاوتی به نهاد ناظر ارائه کرده بود. این کمیسیون به تیک‌تاک شش ماه فرصت داده تا تمامی انتقال‌های غیرقانونی داده‌ها را متوقف کند.

گراهام دویل معاون کمیسر این کمیسیون گفت: تیک‌تاک برابر احتمال دسترسی مقام‌های چینی به اطلاعات شخصی کاربران منطقه اقتصادی اروپا (EEA) مطابق قوانین ضدتروریسم و ضدجاسوسی چین که با استانداردهای اتحادیه اروپا هم‌خوانی ندارند، واکنش مناسبی نشان نداده است.

تیک‌تاک ضمن رد این تصمیم اعلام کرده هرگز درخواستی از سوی مقامات چینی برای دسترسی به داده‌های کاربران اروپایی دریافت نکرده و هیچ اطلاعاتی نیز در اختیار آنان قرار نداده است. این شرکت قصد دارد به این حکم اعتراض کند.

این جریمه سومین جریمه بزرگ تاریخ مقررات عمومی حفاظت از داده‌های اتحادیه اروپا (GDPR) پس از جریمه‌های ۱.۲ میلیارد یورویی علیه متا و ۷۴۶ میلیون یورویی علیه آمازون به شمار می‌رود.

در سال ۲۰۲۳ (۱۴۰۲ شمسی) نیز تیک‌تاک به دلیل نقض مقررات مربوط به حفاظت از داده‌های کودکان، ۳۴۵ میلیون یورو جریمه شده بود.

تیک‌تاک در حال حاضر علاوه بر پرونده‌های مربوط به حریم خصوصی، به دلیل عملکرد ضعیف در مقابله با حساب‌های جعلی و دخالت خارجی در انتخابات، و همچنین طراحی اعتیادآور و عدم حفاظت کافی از کاربران خردسال، تحت بررسی‌های جداگانه‌ای از سوی اتحادیه اروپا قرار دارد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار