کد خبر: 1293891
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۵
مردم در نوروز امسال ۷۲۴ هزار قطعه بلیت سینما را به صورت آنلاین خرید کردند که مطابق آمار پنج سینما به عنوان پرتماشاگرترین‌ها در این ایام شناخته شده‌اند.

جوان آنلاین: بر این اساس، در بین سینما‌هایی که مردم از طریق خرید آنلاین بلیت، برای تماشای فیلم به آنجا رفته‌اند پردیس سینمایی ایران‌مال با ۴۳ هزار و ۱۳۰ بلیت، پردیس سینمایی کوروش با ۲۵ هزار و ۹۳۶ بلیت، پردیس سینمایی آزادی با ۲۳ هزار و ۸۰۷ بلیت، پردیس سینمایی هدیش با ۱۸ هزار و ۴۹ بلیت در صدر قرار دارند و و پردیس اکومال کرج با ۱۶ هزار و ۷۶۵ بلیت، در ردیف پنجم سینما‌های پرمخاطب «سینماتیکت» قرار دارد.

براساس آماری که به تازگی منتشر شده در ۲ هفته ابتدایی فروردین امسال، فروش آنلاین کل سینما‌های کشور به بیش از ۷۱ میلیارد و ۴۳۰ میلیون تومان رسیده که سامانه سینماتیکت با فروش هشتاد درصدی، سهم ۵۷ میلیارد و ۱۴۴ میلیونی داشته است.

برچسب ها: سینما ، فیلم ، فروش
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار