کد خبر: 1292291
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۵
رئیس جمهور مصر و پادشاه اردن در تماسی تلفنی، درباره غزه با یکدیگر گفتگو کردند.

جوان آنلاین:  محمد الشناوی سخنگوی ریاست جمهوری مصر اعلام کرد که عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور مصر و عبدالله دوم پادشاه اردن تلفنی با یکدیگر گفتگو کردند.

وی افزود که در این تماس تلفنی درباره اوضاع جاری در فلسطین، تلاش‌ها برای دستیابی به آتش بس در نوار غزه و تضمین ورود کمک‌های بشردوستانه گفت‌وگو صورت گرفت و دو طرف بر مخالفت قاطعانه خود با هرگونه تلاش برای کوچاندن فلسطینی‌ها از اراضی شان تاکید شد.

الشناوی تاکید کرد که رئیس جمهور مصر و پادشاه اردن در ادامه این مکالمه تلفنی تاکید کردند که تشکیل کشور فلسطین مستقل بر اساس مرزبندی ۴ ژوئن ۱۹۷۶ به پایتختی قدس شرقی تنها تضمین صلح پایدار و ثبات در منطقه خاورمیانه است.

وی افزود: عبدالفتاح السیسی و عبدالله دوم راه‌های تقویت روابط دو جانبه میان مصر و اردن و افق‌های همکاری مشترک در راستای تحقق منافع متقابل و تقویت شراکت راهبردی میان دو کشور را بررسی کردند.

برچسب ها: مصر ، اردن ، غزه
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار