کد خبر: 1278620
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۴
طبق اعلام برخی رسانه‌ها حسین رسولی قهرمان پرتاب دیسک آسیا به ۳ ماه محرومیت قطعی و ۲ سال تعلیقی محکوم شده است.

جوان آنلاین: کمیته انضباطی فدراسیون دوومیدانی برای حسین رسولی محرومیت ۳ ماهه قطعی و ۲ ساله تعلیقی در نظر گرفته شده است؛ به این معنا که اگر بعد از سه ماه تخلفی از سوی رسولی صورت گیرد محرومیت ۲ ساله تعلیقی قابل اجرا خواهد بود. به دنبال این موضوع رسولی اعتراض خود را به کمیته استیناف فدراسیون برد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، این حکم در آن زمان رسانه‌ای نشد و اعلام شد که پس از درخواست تجدید نظر رسولی و بررسی مجدد، رسانه‌ای می‌شود.

در نهایت باید دید کمیته استیناف فدراسیون دوومیدانی چه حکمی برای رسولی صادر خواهد کرد.

احسان حدادی رئیس فدراسیون دو و میدانی در ماه‌های اخیر مشکلاتی را با حسین رسولی داشت و دستور داده بود او را به مجموعه آفتاب انقلاب رای تمرین راه ندهند.

گفته می‌شود انتقاد‌های این ورزشکار دلیل اصلی معرفی او به کمیته انضباطی است.

حسین رسولی در رقابت‌های آسیایی سال گذشته میلادی موفق شد بالاتر از احسان حدادی بر سکوی نخست بایستد و پس از آن حدادی به عنوان رئیس فدراسیون انتخاب شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار