کد خبر: 1273185
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۶
شهر‌های یمن از جمله صنعاء امروز نیز شاهد تجمع میلیونی در حمایت از نیرو‌های مسلح یمن و تأکید بر ادامه حمایت از مقاومت غزه بود.

جوان آنلاین: مردم یمن در شرایطی که آماج حملات هوایی ائتلاف آمریکایی-انگلیسی از یک سو و حملات رژیم صهیونیستی از سوی دیگر قرار دارند، این جمعه نیز گسترده‌تر از هفته‌های گذشته تجمع هفتگی خود را برگزار کردند.

به گزارش فارس، حاضرین در میدان «السبعین» در صنعاء با شعار «در کنار غزه شریف به شکل نامحدود و بدون هیچ خط قرمزی ایستاده‌ایم» خواستار تشدید حملات علیه ائتلاف آمریکایی-انگلیسی و حمله به مواضع اشغالگران اسرائیلی شدند. علاوه بر میدان السبعین که تجمع اصلی در آن برگزار می‌شود، ۵۰ نقطه دیگر در استان صنعاء در شهر‌ها و روستا‌های مختلف نیز شاهد تجمعات بود.

ساکنین ده‌ها شهر و روستا پیش از ظهر امروز و بسیاری نیز بعد از اقامه نماز جمعه دست به راهپیمایی زدند؛ در این میان شهر و استان صعده، شاهد تجمعات پرشوری بود. به نوشته خبرگزاری سبأنت، حاضرین در این تجمعات، با ستایش عملیات‌های موشکی و پهپادی نیرو‌های مسلح یمن علیه مواضع اشغالگران اسرائیلی، بر ضرورت تشدید این حملات تأکید کردند.

 در این تجمع همچنین حاضرین شعار دادند که تابع هرگونه تصمیم و سیاستی از جانب سید عبدالملک الحوثی هستندهمچنین شعارهایی، چون «ای آمریکا،‌ای صهیونیست... مردم یمن شمار را به مبارزه دعوت می‌کنند»، «به همراه غزه بیشتر از این هم پیش خواهیم رفت، هیچ سقف و خط قرمزی وجود ندارد»، «ای غزه،‌ای فلسطین... همه یمنی‌ها با شما هستند»، «با خداوند و آگاهی افراد شرافتمند... و مردان نظامی کارآمد... ما حیله ائتلاف را ناکام گذاشتیم»، «نبرد فتح موعود... هیچ سقف و مرزی ندارد»، «یمن سرزمین خرد و ایمان... عمق رژیم صهیونیستی را هدف قرار می‌دهد» و ... در این تجمع سر داده شد.

این تجمع در حالی انجام می‌شود که شامگاه پنج‌شنبه فرودگاه صنعاء و بندر الحدیده هدف حمله هوایی رژیم صهیونیستی قرار گرفت؛ در پاسخ نیز نیرو‌های مسلح یمن با یک فروند موشک تل آویو را هدف قرار دادند.

برچسب ها: یمن ، صنعا ، نماز جمعه ، غزه
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار