کد خبر: 1272273
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۶
عضو شورای عالی سیاسی یمن به لفاظی‌های بنیامین نتانیاهو واکنش نشان داد.

جوان آنلاین: نیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی طی لفاظی هایی آشکار اعلام کرد اسرائیل همان طور که نیروی‌های نیابتی ایران در منطقه را هدف قرار داده است، به جنبش انصارالله یمن نیز حمله خواهد کرد. این گزافه گویی واکنش مقامات یمنی را درپی داشت.

بر این اساس، محمد علی الحوثی، عضو شورای عالی سیاسی یمن در واکنش به سخنان نتانیاهو گفت: اسرائیل قطعاً نابود شدنی است.

وی تاکید کرد: پیش از آنکه نتانیاهو بخواهد مردم یمن را تهدید کند، باید پیامدهای اقداماتش را بداند و آن نابودی رژیم جعلی اسرائیل است. شخص نتانیاهو نیز در نهایت زندانی یا برکنار خواهد شد ولو آنکه اکنون برای فرار در حال توسل به قدرت نظامی است.

پیش از این، جنبش انصارالله یمن برای نخستین بار طی یک سال اخیر از هدف قرار دادن یک فروند جنگنده اف ۱۸ آمریکا بر فراز دریای سرخ خبر داد. همچنین این جنبش اعلام کرد ناو هواپیمابر آمریکا را هدف قرار داده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار