کد خبر: 1263910
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۰
اجرایی‌نشدن وعده اختصاص جریمه‌ها 
مدت‌هاست کمیته انضباطی برای نشان دادن جدیت و عزم راسخش در برخورد قاطع با متخلفان و قانون‌گریزان فوتبالی، مبالغ جرایم نقدی را چند برابر کرده و کمتر بازیکن و مربی است که صابون جریمه میلیاردی به تنش نخورده باشد
شیوا نوروزی

جوان آنلاین: ابهامات زیاد درآمد فدراسیون فوتبال از محل جریمه‌های سنگین انضباطی به قوت خود باقی است و اظهارات رئیس هیئت فوتبال استان سیستان‌و‌بلوچستان نیز نشان می‌دهد از واریز وجوه نقدی به حساب این هیئت جهت توسعه فوتبال در مناطق محروم خبری نیست! 
مدت‌هاست کمیته انضباطی برای نشان دادن جدیت و عزم راسخش در برخورد قاطع با متخلفان و قانون‌گریزان فوتبالی، مبالغ جرایم نقدی را چند برابر کرده و کمتر بازیکن و مربی است که صابون جریمه میلیاردی به تنش نخورده باشد. این جریمه‌ها در حالی برای فعالان فوتبال در نظر گرفته شده و می‌شود که شرایط امروز فوتبال ما نشان می‌دهد کمیته انضباطی در مهار بی‌اخلاقی‌ها و قانون‌گریزی‌ها شکست خورده، اما در بحث درآمدزایی بسیار موفق ظاهر شده است. نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد جریمه‌هایی که کمیته انضباطی در فصل گذشته برای مربیان و بازیکنان در نظر گرفته، مبلغی نزدیک به ۷۰ میلیارد تومان بوده است. این ارقام در حالی به ثبت رسیده که عملاً تغییری در وضعیف اخلاقی، فرهنگی و حواشی لیگ‌برتر و به‌طور کلی فوتبال باشگاهی کشور دیده نمی‌شود. نکته مهم دیگر اینکه فدراسیون فوتبال برای آنکه عزم خود را در برخورد با بی‌اخلاقی‌ها و تخلفات نشان دهد و همچنین توجیهی برای اعمال جریمه‌های میلیاردی پیدا کند، اعلام کرد بخشی از این جریمه‌ها صرف توسعه فوتبال در استان‌ها و به‌ویژه مناطق محروم خواهد شد. 
از جمله مهم‌ترین مواردی که می‌توان به آن اشاره داشت، حکم کمیته اخلاق برای آرمین سهرابیان است. مدافع سابق استقلال بابت نشان دادن تتوی عجیب و غریب بدنش به شش ماه محرومیت تعلیقی و پرداخت ۶۰۰ میلیون تومان به فوتبال پایه جزایر سه‌گانه (بوموسی، تنب‌بزرگ و تنب‌کوچک) محکوم شد. رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس که در مصاحبه تلویزیونی خود اقدام به تمسخر لهجه گیلانی سمیعی، مدیرعامل استقلال کرده بود به پرداخت ۲ میلیارد تومان جریمه محکوم شد که گویا این مبلغ باید صرف توسعه فوتبال استان گیلان شود. آبان‌ماه سال گذشته نیز رضا درویش، افشین پیروانی و یحیی گل‌محمدی (سرمربی وقت پرسپولیس) مجموعاً ۳۰۰ میلیون تومان جریمه شدند که در ابلاغیه رأی آمده بود: «نظر به اینکه محل هزینه جریمه‌های نقدی کمک به توسعه فوتبال پایه استان سیستان‌وبلوچستان تعیین گردیده است، بنابراین مقرر است شماره حساب هیئت فوتبال استان سیستان و بلوچستان جهت واریز وجوه اخذ و به محکومین رأی قطعی ابلاغ گردد. ضمناً وجوه مورد رأی در آن استان صرفاً در راستای توسعه فوتبال پایه قابلیت مصرف دارد و در این زمینه نظارت لازم صورت پذیرد.»
در عین‌حال انتظار می‌رفت حداقل این وعده فدراسیون تا حدودی اجرایی و بخشی از کمبود بودجه دیگر استان‌ها مرتفع شود. منتها محمد اکبری‌شهریاری در اظهاراتش تأکید کرده خبری از پرداخت جریمه‌های انضباطی نیست. رئیس هیئت فوتبال استان سیستان و بلوچستان در گفتگو با تسنیم اظهار داشت: «۲۰ مهر‌ماه سال گذشته، تاج رئیس فدراسیون گفت جرایم انضباطی استقلال و پرسپولیس صرف هیئت فوتبال استان شود. با وجود این اظهارنظر، اما تاکنون اتفاقی نیفتاده است. شاید پول جرایم انضباطی وصول نشده است. شاید فدراسیون اولویت‌های مهم‌تری نسبت به هیئت فوتبال استان ما دارد، اما تا این لحظه صحبت‌شان عملی نشده است.» توسعه فوتبال در سراسر کشور انتظاری است که با وعده‌وعید به جایی نخواهد رسید. اینکه مناطق محروم از درآمد‌های انضباطی فدراسیون سهمی داشته باشند اتفاق خوبی است، اما در صورتی که طرح این موضوع تنها برای سرپوش گذاشتن روی درآمد میلیاردی انضباطی و خالی نبودن عریضه نباشد. این حق مردم و هواداران است که بدانند میلیارد‌ها تومان جریمه نقدی بازیکنان، مربیان و باشگاه‌ها کجا و چطور خرج می‌شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار