کد خبر: 1258238
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۰
عراقچی در دیدار با رئیس‌جمهور مصر تاکید کرد
ضرورت بسیج همه ظرفیت‌های دیپلماتیک کشورهای منطقه برای افزایش فشارها جهت توقف جنایات صهیونیست‌ها سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان که به مصر سفر کرده با عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهور این کشور دیدار و گفتگو کرد.

جوان آنلاین: سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه که در ادامه رایزنی‌ها در مورد تحولات منطقه و با هدف بسیج ظرفیت‌های دیپلماتیک کشور‌های منطقه جهت جلوگیری از تشدید ناامنی‌های ناشی از ادامه نسل کشی و جنگ‌افروزی رژیم صهیونیستی به مصر سفر کرده است، صبح امروز با عبدالفتاح السیسی رییس جمهور مصر دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش تسنیم، در این دیدار، ضمن مرور آخرین وضعیت منطقه و ابراز نگرانی و تاسف شدید نسبت به استمرار تجاوزات و جنایات رژبم اشغالگر در فلسطین اشغالی و لبنان، اهمیت استفاده از همه ظرفیت‌های دیپلماتیک برای جلوگیری از تشدید اوضاع امنیتی منطقه و کاهش درد و رنج مردم در فلسطین و لبنان مورد تاکید قرار گرفت.

عراقچی در این دیدار ضمن ابلاغ سلام رئیس جمهور کشورمان، دیدگاه‌های ایران در خصوص وضعیت خطرناک امنیتی در منطقه و رایزنی‌های جمهوری اسلامی ایران با کشور‌های منطقه و برخی بازیگران فرامنطقه‌ای در دو هفته گذشته را تشریح کرد و ضرورت بسیج کلیه ظرفیت‌های دیپلماتیک کشور‌های منطقه برای افزایش فشار‌ها جهت توقف جنایات و همچنین امدادرسانی فوری به آوارگان فلسطینی و لبنانی را خاطرنشان کرد.

رییس جمهور مصر با ابلاغ متقابل سلام به رئیس جمهور کشورمان دکتر پزشکیان، دیدگاه مصر و نگرانی‌های این کشور در مورد تحولات منطقه را بیان نمود.

رئیس جمهور مصر، وضعیت امنیتی موجود در منطقه را هشدارآمیز توصیف نمود و بر ضرورت جلوگیری از تشدید بیشتر اوضاع، استفاده از همه ظرفیت‌ها برای توقف تجاوزات و جنایات در غزه و لبنان، جلوگیری از افتادن منطقه در دام یک جنگ مصیبت بار، حفظ تمامیت سرزمینی و حاکمیت ملی همه کشور‌های منطقه و حراست از ثبات و امنیت در منطقه تاکید کرد.

طرفین همچنین با توجه به تحرکات مثبت در روابط دوجانبه، بر تداوم رایزنی‌ها و ادامه روند مشورت‌ها برای توسعه متقابل روابط دوجانبه توافق کردند.

عراقچی شب گذشته وارد قاهره شد و صبح امروز نیز با بدر عبدالعاطی همتای مصری خود دیدار و گفتگو کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار