 حجت الاسلام مهدوینیا بر ضرورت شناخت موضوع مهدویت تاکید کرد و گفت: پرداختن به مساله مهدویت سرآمد همه خوبی هاست.
                                           				حجت الاسلام مهدوینیا بر ضرورت شناخت موضوع مهدویت تاکید کرد و گفت: پرداختن به مساله مهدویت سرآمد همه خوبی هاست. 				                                      به گزارش جوان از لرستان، حجت الاسلام یونس مهدوینیا، امروز در جمع مردم خرمآباد در تپه شهدا به مناسبت سالروز شهادت امام رضا(ع) با موضوع مهدویت اظهارداشت: انتظار فرج امام زمان(عج) جزیی از فرج و گشایش است.
دبیر ستاد امربه معروف و نهی از منکر لرستان افزود: مهدویت و پرداختن به مساله مهدویت صرفا پرداختن به مسائل دینی و اسلامی نیست بلکه سخن گفتن از کسی است که شناخت او مایه نجات از مرگ جاهلی است.
وی ادامهداد: دل دادن به امام زمان(عج) نسبت به همه خوبیها دلبستگی می آورد.
حجت الاسلام مهدوینیا اظهارداشت: پرداختن به مساله مهدویت سرآمد همه خوبی هاست و موجب قبولی همه اعمال میشود.
وی با تاکید بر ضرورت شناخت موضوع مهدویت عنوان کرد: مهدویت مسالهای تخصصی است و باید دوره های آموزشی متداومی برگزار شود.
حجت الاسلام مهدوینیا بیان کرد: باید به صورت مداوم به مساله مهدویت پرداخته شود و به سوالات مختلف در این زمینه پاسخ داده شود.