کد خبر: 1246149
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۱
مرد میانسال از مرگ حتمی با تلاش تیم جراحی در بندرعباس نجات یافت بندرعباس-با تلاش به موقع گروه جراحی بیمارستان شهید محمدی بندرعباس، مردی میانسال با جسمی برنده در گلو از مرگ حتمی نجات یافت.

جوان آنلاین: حامد فلاح گفت: این بیمار بر اثر نزاع و درگیری، جسمی برنده در گلویش وارد شد و پس از پاره کردن نای، مسیر راه هوایی و مری، در مهره ششم گردن گیر کرده بود.

به گزارش مهر، وی افزود: در هنگام پذیرش، بیمار علائم حیاتی ناپایدار، خس خس تنفسی و ترشح بزاق و خونریزی داشت که با توجه به شرایط سریعاً به اتاق عمل منتقل شد.

فلاج ادامه داد: در عمل جراحی چند ساعته، جسم تیز و برنده (چاقو) از گلوی بیمار خارج، و راه هوایی، نای و مری بیمار ترمیم شد.

متخصص جراحی عمومی بیمارستان شهید محمدی بندرعباس با اشاره به اینکه نخاع آسیبی ندیده بود افزود: پس از عمل، بیمار به بخش مراقبت‌های ویژه (آی سی یو) منتقل، و پس از ۴ روز به بخش منتقل شد.

فلاح گفت: هم اکنون شرایط و حال عمومی بیمار مساعد است و پس از گذراندن دوره درمان، سه تا ۴ روز آینده ترخیص می‌شود.

برچسب ها: بندر عباس ، مرگ ، جراحی
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار