کد خبر: 1206213
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۵
فریدون حسن

تا همین دیروز به فوتبالی‌ها عیب و ایراد می‌گرفتیم که چرا خود را تافته جدا بافته می‌دانند و هر جا که نشست و برخاست می‌کنند، می‌گویند نباید فوتبال را با بقیه رشته‌های ورزشی مقایسه کرد. حالا، اما وقتی محمد پولادگر، معاون توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش در مجمع سالانه فدراسیون شمشیربازی در پاسخ به انتقاد‌ها و کم‌توجهی‌ها حرفی مشابه آنچه را که از زبان فوتبالی‌ها بیرون می‌آید می‌زند، چه باید گفت؟!
پولادگر در این مجمع خطاب به شمشیربازان عنوان کرد: «نباید خودتان را با وزنه‌برداری مقایسه کنید. وزنه‌برداری اولین مدال تاریخ ورزش ایران در المپیک را گرفته است و اصلاً قابل قیاس نیست. شما خیلی زحمت کشیدید و تلاش کردید. من خواستم خروجی کار را ببینید. این رشته هنوز مدال المپیک ندارد.» نکته قابل تأمل‌تر اینکه پولادگر به این هم بسنده نکرده و شمشیربازان و فدراسیون آن‌ها را با فوتبال مقایسه کرد و بعد از گذشت یک‌سال دریافت شش گل از انگلستان را به‌گونه‌ای توجیه کرد که حتی خود کارلوس کی‌روش، سرمربی سابق تیم ملی و مهدی تاج هم نمی‌توانند اینگونه در مورد آن حرف بزنند!
باید نگران بود از شکل‌گیری مقایسه بد رشته‌های ورزشی با هم، مقایسه‌ای که فوتبالی‌ها آن را بنا نهادند و امروز از زبان معاون وزیر ورزش هم شنیده می‌شود. فوتبال این رشته همیشه بازنده که هیچ، اما در اینکه وزنه‌برداری به عنوان یکی از رشته‌های مدال‌آور ورزش ایران در المپیک و بازی‌های آسیایی نقش مؤثری در جایگاه نهایی ایران در این دو رویداد مهم ورزش جهان داشته هیچ شکی نیست، اما سؤالی که محمد پولادگر باید به آن پاسخ دهد این است که مگر شمشیربازی در طول چند سال گذشته کم کار کرده که در پاسخ به تمام بی‌توجهی‌ها و کم‌کاری‌های مسئولان ورزش نسبت به این رشته، این مقایسه اشتباه را می‌کنید و از آن‌ها می‌خواهید تا وقتی مدال المپیک کسب نکرده‌اند، حرفی نزنند.
مقایسه اشتباه محمد پولادگر، آن‌هم در جمع شمشیربازانی که برای ایران کم افتخار کسب نکرده‌اند تنها یک نتیجه می‌تواند داشته باشد و آن هم نیست جز دلسرد شدن بچه‌های شمشیربازی که حالا باید با این نگاه تحقیرآمیز، خود را سخت‌تر از قبل برای کسب سهمیه المپیک و متعافب آن کسب مدال در این آوردگاه آماده کنند تا شاید آن زمان مورد توجه مسئولان ورزش کشور قرار گیرند. البته باید آن روز هم دید که آقایان متوجه فوتبال نباشند و ببینند که شمشیربازی هم مدال گرفته است.
نکته مهم دیگری که باید به جناب پولادگر یادآور شد اینکه مدال المپیک را در سینی نمی‌گذارند و تقدیم نمی‌کنند، بلکه برای به دست آوردن آن باید جنگید. در این جنگ اگر ورزشکار را حمایت نکنی و تنها با وعده توخالی به مصاف رقبا بفرستی باید خواب مدال را ببینی، پس جناب معاون به جای مقایسه‌های اشتباه بهتر است مشکلات مدال‌آوران ورزش ایران را به خوبی بشنوید و به درستی برای برطرف شدن آن‌ها برنامه‌ریزی کنید، نه اینکه آن‌ها را با یک رشته شکست خورده یا حتی با هم مقایسه کنید. دست از این عادت زشت بردارید که ادامه این روند ورزش ایران را به نابودی می‌کشاند. هرچند که شاید برای شما این فاجعه اهمیتی نداشته باشد. شما فعلاً فقط فوتبال را می‌بینید و بس.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۵ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۵
0
0
وقتی یک فرد غیر ورزشکار یا آن سوابق درخشان! را معاون قهرمانی ورزش میکنند نتیجه این میشود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار