کد خبر: 1200621
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۵
حمله پهپادی گسترده ارتش اوکراین علیه پایتخت روسیه وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که بامداد امروز یکشنبه ۱۱ پهپاد مهاجم ارتش اوکراین را در مناطق نزدیک به شهر مسکو، پایتخت این کشور رهگیری و منهدم کرده است.

جوان آنلاین: «سرگئی سوبیانین» شهردار مسکو از حملات پهپادی گسترده ارتش اوکراین به این شهر خبر داد.

به گزارش مهر، وی دراین‌باره گفت: سامانه پدافند هوایی ارتش روسیه حمله پهپادی گسترده ارتش اوکراین که در حال حرکت به سمت پایتخت بودند، دفع کردند. به گفته شهردار مسکو این پهپادها در نزدیکی شهر «نارو – فومینسک» و منطقه شهری «اودینتسوفکسی» سرنگون شدند.

سوبیانین همچنین افزود سامانه پدافند هوایی ارتش روسیه چند پهپاد را بر فراز مناطق بریانسک، تولیا و کالوگا رهگیری و منهدم کردند. وی همچنین گفت: بر اساس گزارش‌های اولیه، سقوط لاشه این پهپادها تلفات جانی و خسارات جدی در پی نداشته است.

در همین حال وزارت دفاع روسیه هم اعلام کرد که پدافند هوایی این کشور ۱۱ پهپاد را بر فراز مناطق مسکو، تولا، کالوگا، و بریانسک رهگیری و منهدم کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار