مدیر عامل شرکت گاز استان البرز گفت: بهینهسازی مصرف باید در رأس برنامه همه ارگانها قرار گیرد و از ظرفیتهای نیروی انسانی در حوزه فرهنگسازی و اصلاح الگوی مصرف باید استفاده شود. سید رضا غفاریان با اشاره به ابلاغیه شرکت ملی ایران و برگزاری مسابقه بهترین شعار برای مصرف بهینه گاز و پاداش صرفه جویی اظهار کرد: این شرکت از همه ابزارها برای فرهنگ سازی در راستای مصرف بهینه گاز استفاده می شود.
وی گفت : بر اساس ابلاغیه شرکت ملی گاز ایران در شرکت گاز استان البرز پویشی در این راستا برگزار شد که با استقبال کارکنان این شرکت مواجه گشت که 45 نفر از کارکنان، فرزندان کارکنان به مرحله نهایی راه یافتند که از میان آنان 15 نفر به قید قرعه انتخاب شدند.
مدیر عامل شرکت گاز استان البرز ادامه داد: از طریق برگزاری پویش در این شرکت به دنبال جلب نظر مردم برای نهادینه شدن مصرف درست گاز هستیم؛ چراکه بهینهسازی مصرف باید در رأس برنامه همه ارگانها قرار گیرد و از ظرفیتهای نیروی انسانی در حوزه فرهنگسازی و اصلاح الگوی مصرف باید استفاده شود.
غفاریان خاطر نشان کرد: در این پویش کارکنان و خانواده های آنان با ارسال جمله های کوتاه، فرهنگ مصرف بهینه گاز را به نمایش گذاشتند و جلوه ای از همکاری نیروی انسانی برای تحقق اهداف را نشان دادند.