کد خبر: 1192596
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۲ - ۰۲:۰۰
آبخوان‌های دشت تبریز در معرض آلودگی قرار دارند رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان تبریز نسبت به آلودگی آبخوان‌های دشت تبریز هشدار داد.

سعید پورحیدری رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان تبریز با اشاره به خطر آلودگی آبخوان‌های دشت تبریز گفت: دشت تبریز از لحاظ موقعیت استراتژیکی به عنوان اولین دشت حساس استان آذربایجان شرقی محسوب می‌شود، به‌طوری که ضمن واقع شدن در حد فاصل کلانشهر تبریز و دریاچه ارومیه، به عنوان بستر تولید بسیاری از مراکز صنعتی، کارخانجات و بخش کشاورزی است.
وی افزود: از آنجایی که پساب‌های آلوده برخی از کارخانه‌های صنعتی و فاضلاب‌های شهری وارد این دشت بزرگ می‌گردد، بنابراین به واسطه املاح و مواد ریز و درشت موجود در این پساب‌ها و فاضلاب‌های صنعتی و شهری، علاوه بر آلودگی آب و خاک منجر به مسدود شدن منافذ خاک و به دنبال آن عدم تغذیه آبخوان‌های موجود در دشت تبریز خواهد شد که وقوع این امر در نهایت با احتمال خطر فرونشست و مرگ آبخوان‌ها مواجه خواهد شد. پورحیدری بر لزوم به‌کارگیری روش‌های نوین همچون فیلتراسیون و تصفیه فاضلاب‌های صنعتی و شهری، تکرار بازچرخانی آب در مراکز صنعتی، گیاه پالایی و پاکسازی بیولوژیکی و سایر روش‌های مؤثر در جهت حفاظت از این آبخوان‌ها تأکید کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار