کد خبر: 1183561
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۳:۰۰

معاون علمی رئیس‌جمهور گفت: برنامه‌های جدی و متمرکزی در حوزه هوش مصنوعی داریم و بزرگ‌ترین برنامه ما در سال جاری، ایجاد آزمایشگاه ملی بزرگ در سطح خاورمیانه در حوزه هوش مصنوعی است که بتواند حداقل هزار نفر از بهترین محققان کشور را جذب کند.
روح‌الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری اظهار کرد: هوش مصنوعی یکی از حوزه‌هایی است که به صورت جدی باید مورد توجه قرار بگیرد و مقام معظم رهبری نیز تأکید چندباره روی این موضوع داشتند.
وی افزود: برنامه‌های جدی و متمرکزی در حوزه هوش مصنوعی داریم و بزرگ‌ترین برنامه ما در سال جاری، ایجاد آزمایشگاه ملی بزرگ در سطح خاورمیانه در حوزه هوش مصنوعی است که بتواند حداقل هزار نفر از بهترین محققان کشور را جذب کند و این موضوع در برنامه هفتم نیز خواهد آمد.
معاون علمی رئیس‌جمهور تصریح کرد: این آزمایشگاه ملی با پردازنده‌ها و سیستم‌ها و ابزار‌های مورد نیاز در هوش مصنوعی با ویژگی‌های خاص در سطح منطقه تجهیز خواهد شد و امیدواریم که کمک ویژه‌ای به جریان هوش مصنوعی انجام دهد.
دهقانی با اشاره به راه‌اندازی ستاد توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی در معاونت علمی ریاست جمهوری گفت: ستاد توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی به صورت کاملاً تخصصی روی حوزه هوش مصنوعی متمرکز است.
وی اضافه کرد: تجربه نشان داده‌است که ایرانی‌ها در حوزه‌های نرم‌افزاری، توانمندتر هستند، شاید در بعضی از جا‌ها و در حوزه‌های سخت‌افزاری کمبود منابع داشته‌باشیم، اما در جایی که با مغز و هوش انسان‌ها سروکار دارد، اصولاً جلوتر هستیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار