کد خبر: 1183419
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۶
نظامیان رژیم اشغالگر قدس دو ماه پس از یورش گسترده قبلی، بار دیگر با ادوات نظامی وارد اردوگاه جنین شدند و درگیری‌‌های شدیدی گزارش می‌شود.

به گزارش جوان آنلاین به نقل از فارس، منابع فلسطینی امروز (دوشنبه) از یورش شدید دوباره نظامیان رژیم صهیونیستی به اردوگاه جنین واقع در شمال کرانه باختری خبر می‌دهند.

تلویزیون رسمی رژیم صهیونیستی (کان) نیز گزارش داد که نیروهای ویژه صهیونیستی برای دستگیری یکی از اعضای حماس که نامی از او برده نشده است، وارد اردوگاه جنین شده‌اند. اندکی بعد رادیو رژیم صهیونیستی مدعی بازداشت او شد.

گروه مقاومت «گردان جنین» نیز اعلام کرده است که اعضای این گروه با رگباری از گلوله به استقبال اشغالگران رفته‌اند و درگیری مسلحانه در اطراف اردوگاه به شدت جریان دارد.

در همین حال ارتش صهیونیستی تک تیراندازهای خود را بر بالای پشت بام‌ها مستقر کرده است. منابع خبری می‌گویند که نظامیان اشغالگر هنوز به طور کامل وارد اردوگاه نشده‌اند و در اطراف آن مستقر هستند.

 خبرگزاری شهاب نیوز فلسطین نیز گزارش داد که درگیری‌های شدیدی در اطراف و ورودی اردوگاه جنین گزارش می‌شود و نیروهای مقاومت توانسته‌اند یک پهپاد اشغالگران را ساقط کنند.

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار