کد خبر: 1180644
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۳
افتتاح مدرسه ۲۰ کلاسه در آق تپه کرج همزمان با هفته دولت سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان کرج از افتتاح مدرسه 20 کلاسه در آق تپه کرج و اتمام عملیات گاز رسانی به روستاهای بخش آسارا خبر داد.

یحیی رمضانی ، سرپرست معاونت استانداری و فرماندار کرج در تشریح برنامه های هفته دولت گفت: این مدرسه در منطقه کم برخوردار آق تپه با ۱۵ میلیارد تومان اعتبار در هفته دولت به بهره برداری خواهد رسید. وی افزود: استانداردهای لازم برای احداث این مدرسه پیش بینی شده است تا دانش آموزان عزیز در فصل بازگشایی مدارس از امکانات مناسب آموزشی برخوردار شوند.
جشنی برای سبز شدن بخش آسارا
رمضانی در ادامه بیان کرد: روستاهای باقی مانده بخش آسارا در هفته دولت امسال تحت پوشش گاز رسانی قرار خواهند گرفت.
وی افزود: بعد از پایان ایام اربعین حسینی، جشن سبز شدن روستاهای بخش آسارا از حیث تکمیل پروژه های گاز رسانی باحضور مسولان عالی رتبه برگزار می شود و به این ترتیب روستاهای باقی مانده این محور نیز بعد از سالها انتظار از نعمت گاز رسانی برخوردار خواهند شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار