کد خبر: 1170914
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۴۰۲ - ۲۳:۰۰
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس:

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، پاسخ کشورمان برای دوستی پارلمان ایتالیا با منافقین را پشیمان‌کننده عنوان کرد و گفت: تروریست‌های فرقه رجوی به دنبال احیای خود با استفاده از افراد معلوم الحال هستند.
ابراهیم عزیزی در گفتگو با ایرنا درباره دعوت برخی نمایندگان پارلمان ایتالیا از منافقین و نشست با آنان در این کشور گفت: پس از اتفاقی که برای گروهک منافقین در کشور آلبانی رخ داد و رفتار پلیس این کشور علیه این گروهک تروریستی، حیثیت منافقین در آلبانی از بین رفت و اندک جایگاه خود را در بسیاری از کشور‌ها و نظام‌های بین‌المللی از دست دادند. تروریست‌های منافقین در چنین شرایطی به دنبال همسویی و استفاده از برخی مهره‌های سوخته و نظام‌های سیاسی هستند که رویه معاند در برابر نظام اسلامی دارند و می‌خواهند با کمک جریانات معلوم الحال، خود را احیا کنند.
نماینده مردم شیراز تشریح کرد: گروهک تروریستی منافقین با بهره‌گیری از این افراد که در برخی از کشور‌های اروپایی نظیر ایتالیا و فرانسه مستقر هستند، می‌خواهند جان دوباره‌ای به خود بدهند، اما به این کشور‌ها و سایر کشور‌هایی که به دنبال حمایت از این گروهگ تروریستی هستند، هشدار می‌دهیم این اقدام آن‌ها در حافظه مردم ایران اسلامی خواهند ماند و قطعاً پاسخ محکمی دریافت خواهند کرد. عزیزی با تأکید بر اینکه پاسخ جمهوری اسلامی ایران به کشور‌های حامی منافقین پشیمان‌کننده است، گفت: این کشور‌ها باید بدانند که آزموده را دوباره آزمودن خطاست و ایران اسلامی در سال‌های گذشته مبارزه کامل علیه گروهک‌های تروریستی را در دستور کار داشته و بهتر است این نظام‌های سیاسی حیات خود را به جریان‌های تروریستی گره نزنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار