کد خبر: 1168370
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۴
وزیر خارجه ایتالیا در واکنش به حوادث فرانسه گفت، باید از گسترش این وضعیت به بلژیک، سوئیس و دیگر مناطق فرانسوی زبان در اروپا جلوگیری کرد.
 

به گزارش جوان آنلاین به نقل از فارس، وزیر امور خارجه ایتالیا روز دوشنبه گفت که باید از گسترش اعتراضات در فرانسه به مناطق دیگر اروپا جلوگیری شود.

به گزارش خبرگزاری «آناتولی» «آنتونیو تاجانی» در مصاحبه با شبکه خبری «رای» گفت که به نظر می رسد اوضاع در فرانسه آرام شده است.

 قتل نوجوان ۱۷ ساله از هفته گذشته تاکنون فرانسه را ناآرام کرده است.  از آن زمان به بعد، ناآرامی‌ها به سایر شهرها و مناطق فرانسه گسترش پیدا کرده است.

تاجانی گفت: «ما باید از گسترش این وضعیت به بلژیک، سوئیس و دیگر مناطق فرانسوی زبان مانند جلوگیری کنیم. کسانی که در اعمال خشونت آمیز دست دارند باید منزوی شوند و مشکلات در سطوح سیاسی حل شود.»

رسانه‌ها روز یکشنبه از گسترش تجمعات مردمی از فرانسه به سوئیس در اعتراض به کشته شدن یک نوجوان در یکی از شهرهای فرانسه توسط پلیس خبر دادند. پلیس سوئیس در بیانیه‌ای اعلام کرد که ۷ نفر نوجوان ۱۵ تا ۱۷ ساله در جریان ناآرامی‌ها دستگیر شدند. معترضان با پرتاب سنگ و کوکتل مولوتف به مغازه‌ها و نیروهای پلیس حمله کردند.

پلیس سوئیس اعلام کرد که در جریان ناآرامی‌های خشونت‌آمیز هیچ آسیبی گزارش نشده است.دامنه این تظاهرات به بلژیک نیز کشیده شد و طی روزهای گذشته  ۶۳ نفر دستگیر شده‌اند

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار