کد خبر: 1166504
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۵
وزیر دفاع آلمان اعلام کرد که این کشور هیچ جنگنده اف-۱۶ عملیاتی در اختیار ندارد تا بتواند در «ائتلاف جت‌های جنگنده برای اوکراین» مشارکت کند.

به گزارش جوان آنلاین به نقل از فارس، «بوریس پیستوریوس» وزیر دفاع آلمان روز شنبه گفت که آلمان هیچ جنگنده اف-۱۶ عملیاتی در اختیار نداشته بنابراین نمی‌تواند در «ائتلاف جت‌های جنگنده برای اوکراین» مشارکت کند.

وی که این سخنان را در جریان دیدار با نمایندگان یکی از احزاب مطرح می‌کرد، گفت: «ما در زمینه تحویل تانک، فناوری تانک و پدافند هوایی تخصص داریم که همچنان از اهمیت زیادی برخوردار است، اما آلمان در موضوع هواپیما پیشرو نخواهد بود».

پیستوریوس با تاکید بر اهمیت داشتن انتظارات واقعی گفت: «کمک سریع طی چند هفته آینده حاصل نخواهد شد، چون باید آموزش انجام شود و تعمیرات و پشتیبانی نیز باید فراهم شود».

وی ادامه داد: «نیرو‌های مسلح آلمان در حال حاضر جنگنده‌های یوروفایتر و تورنادو در اختیار داشته که برای ارسال به اوکراین مورد حمایت قرار نگرفته است. این مهمترین دلیلی است که آلمان در این ائتلاف (تامین جنگنده برای اوکراین) کنار خواهد ایستاد».

وزیر دفاع آلمان اضافه کرد: «برنامه آموزش ارتش آلمان برای اوکراینی‌ها به قوت خود باقی مانده و برنامه آموزش تقریبا ۱۰ هزار اوکراینی تا پایان سال جاری میلادی همچنان به قوت خود باقی مانده است و هیچ کشوری در جهان این تعداد نظامی اوکراینی را آموزش نداده است».

یک دیپلمات اروپایی روز جمعه بدون ذکر نام خود به شبکه العربیه گفته بود که کشور‌های اتحادیه اروپا تاکنون ۲۴ هزار سرباز اوکراینی را در خاک خود آموزش داده‌اند.

در این راستا وزارت دفاع اوکراین روز سه شنبه گذشته اعلام کرد که اتحادیه اروپا قصد دارد طی سال جاری میلادی ۳۰ هزار نفر از نظامیان این کشور را آموزش دهند.

در بیانیه وزارت دفاع اوکراین آمده بود: «مقرر شده است که طی سال جاری میلادی سی هزار نفر از نیرو‌های مسلح اوکراین در سرزمین‌های کشور‌های عضو اتحادیه اروپا آموزش ببینند».

وزارت امور خارجه اوکراین گفت که این اقدام در چارچوب ماموریت اتحادیه اروپا در کمک‌های نظامی به اوکراین صورت می‌گیرد.

از زمان آغاز جنگ روسیه و اوکراین، کی‌یف ده‌ها میلیارد یورو کمک‌های نظامی و مالی از اتحادیه اروپا و آمریکا دریافت کرده است.

کشور‌های غربی از طریق حمایت‌های نظامی و سیاسی که به کی‌یف ارائه می‌دهند در تلاش برای جلوگیری از تحقق اهداف عملیات نظامی روسیه در اوکراین هستند، اما مسکو بار‌ها تاکید کرده که عملیات نظامی در دونباس تنها پس از تحقق تمامی اهداف تعیین شده متوقف خواهد شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار