کد خبر: 1163282
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۱
انجام عملیات پاکسازی تونل های جاده کرج – چالوس معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز گفت: تمام تونل های جاده کرج – چالوس در محدوده این شهرستان به جز قسمت های الف و ب تونل شماره ۲ باز شده است.

احمد افضلی با بیان این مطلب گفت: از پیچ خوزنکلا تا روستای کوشک بالا محدوده ای است که مجموعه راه و راهداری استان البرز در تلاش برای بازگشایی آن است که بیشترین حالت بحران پس از خوزنکلا و در پیچ عسل کوک است .

وی یادآورشد: اقدامات بازسازی، بهسازی درحال انجام است و بازگشایی تونل شماره ۲ درحال انجام است.

معاون هماهنگی امورعمرانی استانداری البرز گفت: این محدوده از مسیر کرج – چالوس که بازگشایی شده به معنای قابل بهره برداری نیست چرا که باید ایمن سازی و اصلاح هندسی انجام شود.

وی افزود: اکنون در پیچ عسل کوک یک محور دسترسی موقت برای ماشین آلات راهسازی درنظر گرفته شده که برای تردد مسافران مناسب نیست.

به گفته وی تمام دستگاه های امداد و نجات استان البرز به صورت شبانه روزی آماده ارایه خدمات هستند و دستگاه های حوزه حمل و نقل نیز تمام تلاش خود را برای بازگشایی این جاده مهم ملی بکار بسته اند .

افضلی افزود: هماهنگی های لازم با تمام دستگاه های اجرایی استان برای بازگشایی هر چه سریعتر این جاده انجام شده است .

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار