کد خبر: 1161333
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۲۲
قطع گسترده برق در اراضی اشغالی فلسطین به دنبال افزایش بی‌سابقه دما در اراضی اشغالی فلسطین و ثبت 160 مورد آتش‌سوزی تنها طی یک روز، برق در بخش‌های مختلفی از فلسطین اشغالی قطع شد.
به گزارش جوان آنلاین به نقل از فارس، رسانه‌های صهیونیستی، شامگاه امروز (جمعه)، از قطعی گسترده برق در اراضی اشغالی فلسطین خبر دادند.

منابع صهیونیستی می‌گویند که به علت افزایش شدید دمای هوا و تحت فشار قرار گرفتن شبکه‌های تولید برق، برق در بخش‌های وسیعی از فلسطین اشغالی قطع شده است.

شبکه صهیونیستی «آی۲۴» به نقل از سازمان آتش‌نشانی در اراضی اشغالی فلسطین گزارش داد که تا ساعت ۱۶:۳۰ عصر به وقت محلی، ۱۶۰ مورد آتش‌سوزی در سراسر فلسطین اشغالی به ثبت رسیده است.

این سازمان افزود به‌رغم آنکه کسی در پی این آتش‌سوزی‌ها مجروح نشده، اما افزایش دمای هوا در ماه ژوئن به سطح بی‌سابقه‌ای و به ۴۳.۷ درجه سانتیگراد رسیده است.

آی۲۴ اضافه کرد که نیروهای آتش‌نشانی به صورت پیوسته در تلاش برای اطفای حریق هستند و ۱۴ بالگرد نیز برای کمک به این نیروها به مناطق مختلف ارسال شده‌اند.

این شبکه همچنین اشاره کرد که به علت افزایش شدید دما و مصرف بالای برق در سراسر فلسطین اشغالی، برق در بخش‌های گسترده‌ای از اراضی اشغالی قطع شده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار