کد خبر: 1149903
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۶
اجرای برنامه های کوتاه مدت آبفا برای گذر از تابستان ۱۴۰۲ مدیرعامل آبفای البرز ضمن بازدید از تاسیسات آبرسانی شهرستان طالقان ، دستور اجرای برنامه های کوتاه مدت را برای مواجهه با فصل گرما و تابستان صادر کرد.

حمید رضا نامداری با حضور درطالقان،ضمن دیدار با کارکنان آبفای البرز از تاسیسات آبرسانی بازدید کرده و به بررسی وضعیت وشرایط فعلی، مشکلات وطرح های مورد نیاز آینده برای آبرسانی به این شهرستان پرداخت .

وی برنامه های در دست اقدام برای توسعه ی تاسیسات آبفا و پاسخگویی به نیازهای آبی مردم که مدیرعامل آبفای البرز دستور رسیدگی و اتمام هر چه سریعتر آنها را صادر کرد عبارتند از: حفر چاه فلمن درمنطقه ی حسنجون و سید آباد، جابجایی خط انتقال گلینک به شهرک به طول ۳۰۰ متر به قطر ۲۵۰ میلی متر، اجرای خط انتقال شهرک به خسبان به طول ۲۳۰۰ متر، اجرای خط انتقال شهرک به فشندک، بهسازی و حصار کشی چشمه حسنجون، نصب شیرآلات و آبگیری مخزن ۵۰۰ مترمکعبی زیدشت و ۳۰۰ مترمکعبی آرتون، تکمیل و اصلاح شبکه روستای  وشته به طول ۱۵۰۰ متر، مرمت خط انتقال به طول ۱۵ کیلومتر ، زون بندی کلیه مناطق روستایی و اصلاح ۳ کیلومتر خط انتقال.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار